Söndagkväll

Hej på er alla!
Har inte suttit vid datorn nästan nånting idag! har ju varit värsta steeekvädret ute ju!! låg ute i solen och efter ca en halvtimme hade jag redan fått färg på armarna och lite i ansiktet :)
skulle egentligen på bio idag med robert, men hittade ingen bra film, så imorron ska jag till honom åsså ska vi hyra film och ha lite mys :))

Kvällen igår blev super! Tack tjejer, ni gjorde verkligen min födelsedag till en gulddag!
Imorse vaknade jag och lisa typ halv ett, klev upp kvart i och hon åkte kl ett, lite tråkigt, men ska försöka träffa henne många fler gånger nu under sommaren innan hon åker och blir borta ett helt år!  :'(  im gonna miss u honey!<3
har varit seg under hela dagen, som vanligt när jag druckit dagen innan..
som sagt låg ute i solen och sen spela jag och syrran lite Geni också :)
Sen blev det godmat! potatisgratäng, potatissallad, grillat kött, grillade champinjoner, feta ost, sallad och mozzarella skivor med tomat :D hur gott som helst!

Imorgon kl 11 ska jag vara på beas skola då hon ska ta lite studentbilder på mig och vickan :) kommer bli kanon de, sen blire väl kanske birsta och sen hem en snabbis sen kommer väl robert och hämtar mig :)

Nä nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorn!

Puss godnatt!

Ready for party!

Nu sitter jag här, nästan helt klar, det är bara håret som ska fixas och lite mer smink :D men annars så är jag helt klar! :D
Sitter just nu och väntar på Lisa stumpan som är på väg hit, eller ja, hon ska ta bussen som går kvart över från stan :D hon ska käka med mig, det blir potatissallad och kycklingfilé med en vin drink till :D MUMS!

Vindrinkarna som jag skriver om består av detta vin och sockerdricka! hur gott som helst! :) kostar endast 57 kr också för 75cl :D

Nu ska jag fortsätta sminka!
BYE

Happy birthday to me :)

Heej!
Vart ska jag börja? hm, om igår? aaokej då,  åkte in till skolan till 9 då vi skulle redovisa våran apu, och sen vid 11 var det lunch i hamnen för oss treor som ska ta studenten, otroligt mysigt var det, och god mat!
Drog vid halv ett och åkte till kvissle för att möta upp mamma, carina och elin, vi åkte ju till huddik!
hittade en massa prylar som, solbrillor, rouge, vaxduk med marilyn monroe på, bikini-set, 1bh, 4 par trosor, godis, lite småsaker till festen ikv, halsband, ansiktsmasker och hårinpackning, doftpåse till rummet, lite grejjer som ska vara i stugan när den är klar, och en massa annat, kan bara inte komma på dom nu :P
Käkade på donken och hade massa trevligt!

Imorse vaknade jag av att mamma,pappa och jennie kom in och sjöng "ja må hon leva" och jag fick frukost på sängen och 2 paket, ett från jennie och ett från mamma och pappa. av jennie fick jag ett jättefint guldhalsband med fjärilar, och av mamma och pappa fick jag ett "presentkort" på nagelförlängning och ögonbrynsfix hos Linda  :) TACK!!
Så jag ska ringa till Linda idag och beställa tid :)

Senare idag, vid ca 15-16 kommer Lisa sötnosan och ska göra mig sällskap vd middagen och sen blir det lite fix och sen blir det party för hela slanten, och ikväll, dricks det smultronvin! tro det eller ej ;) blandar man med sockerdricka så blir det supergott! :D

Ne det är väl dags att man tar och börjar städa! kl 18 kommer mina vänner :)

Slänger in bilder på presenterna senare!

Puss!


man måste gilla läget

även om ens humör just nu är i botten.....

Mösspåtagningen/Stadshuset

    



Fler bilder kommer när jag hämtat kameran hos stina! :)

Nån som är pepp eller? FAN VAD JAG LÄNGTAAAAR!!!




 

SKRUVA UPP VOLYMEN!! :D

Satisfaction


sitter och pumpar!

CAR

Klicka för att se nästa bild
 

Pris: 5 990:- Årsmodell: 1992 Sundsvall: Visa var
Miltal: 20 000 - 24 999 Växellåda: Manuell Bränsle: Bensin

Nu ska pärlan bort,Då jag köpt en ny bil.

*Går fint i motor och låda
*Skattad och besiktad
*4x4 funkar klockrent
*C-lås
*El-hissar x4
*Servo
*Drag
*Sommar och vinterdäck
*Går väldigt billigt och bra.

Bilen Finns 2 mil söder om sundsvall
Ring för mer info och för provkörning 070/4024527
MVH//Fredde


Idag ska pappa ringa på denna bil åt mig :D

Musiktips!

ÄLSKAR FAN DEN HÄR LÅTEN!!
LOVE IT LOVE IT,  Tack för musiktipset Jocke! http://joakimforsberg.blogg.se


Armen i vinkel, blicken i skyn, så var det menat, whiskey och renat...

vårt mål alkohol, skål för den som tål! :D

Den ska köras imoron bitti iallafall! börjar festa med klasskompisarna kl 10.00 och håller på hela dagen :D mösspåtagningen börjar kl 13.00  och sen blir det kanske grillning på fläsian eller nåt... :)
skiter i stadshuset och oscar och kör på hemmaparty :D
Ska lägga mig i hyffsad tid så jag är pigg imorron ;) ska fan kliva upp halv 8!

Den här låten kommer joina oss imorron iallafall!

Shopping!

Tjaaaaaaa!
Idag har jag varit på birsta med Vickan och Stina :) fyfan vilken rolig shopping dag det blev idag alltså! Bästa på länge! :D
Hade lite money på kortet som mamma snällt satt in så det jag kom hem med idag va; studentskor, kofta, 3 par tights, t-shirt, vår/sommar jacka, ögonfransböjare, glittereyeliner, lösögonfransar, hårfärg och en cola!
Jag älskar jackan, det är en blå, kort prasseljacka, köpte den på rea på Vero Moda för endast 99:-  ;)
Åkte hemåt vid 15, kom hem, provade student outfiten, käkade middag, och sen började jag färga håret, så nu är det fixat :) har sminkat mig lite och ska sitta och vänta på vickan nu till kl 22, då hon kommer och hämtar mig efter att hon slutat jobba. Jag ska sova där inatt eftersom jag lovade att hjälpa henne med håret och de imorn, det är ju studentfotografering! :D
Hoppas hela klassen kommer bara!
En kompis till mig, i hennes klass hade det varit ca 8 av 18 som kom på fotograferingen!
Efter fotot imorn ska vi dansträna lite till guldtrofén :) sen ska jag väl antingen åka hem eller vara på skolan.
Jag orkar seriöst inte med min lärare! hon har suttit massa frånvaro på mig denna månad fast jag inte ska ha det, och hon är helt.... GAH, konstig! hate her!
ne nu ska jag nog ta en macka, min mage kurrar!
Bilder på jackan och på nya frisyren får ni se imorron, har inge batteri på telefon såatt :)

Ciaaooo!

När ska du växa upp din omogna jävel!?


Dagens låt!



Har gått och sjungt på den här låten HELA dagen! Samtidigt som jag har gått runt och fula mig till låten, gå lite roligt och så :D så jävla härligt låt! :D

I hate how much i love you boy

Gammal men älskar den!


you took my heart and broke it.

jag vet ärligt inte vad jag ska göra. jag vet inte om du läser det här eller inte. skitsamma, jag skriver ändå och allt kommer från hjärtat.

du är en idiot! ja det är du! världens finaste, bästa, underbaraste idiot jag känner. jag älskar dig trots att du har sårat mig. jag ligger på botten och kommer inte kunna ta mig upp utan dig. jag kommer drunkna i tårar om du inte räddar mig.
jag gråter för din skull nästan varje kväll! jag slösar min tid på att ens tänka på dig! men varför är jag så in i helvetes kär i dig då!?
det finns inte en fördel med att jag är kär i dig. du har flickvän, du är till och med förlovad! du är en player och du lurar folk! du lurar iallafall mig!
och att min kompis har hållt på med dig gör fan inte saken bättre. både du och hon vet hur jag känner för dig, och ändå gör ni detta mot mig!?
fan jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag vill göra heller. jag har försökt glömma dig och gå vidare. jag har aldrig, ALDRIG älskat någon som dig! det jag tänker på om kvällarna/nätterna är om det nånsin kommer bli vi? hur ska jag kunna vinna dig, hur ska jag få dig att lämna din tjej! har faktiskt haft drömmar då jag har dödat henne.
har drömt att vi lever tillsammans hela livet ut. att vi gifter oss och bildar familj!
det är så jävla svårt att tänka på dig, men så jävla lätt att älska dig! varför?!
shit få mig att komma till verkligheten och låt mig glömma dig!
mina vänner avråder mig från att jag ska vara med dig för att dom vet också hur stor idiot du är!
varför älskar jag en idiot som sårat mig. har aldrig varit så kär och så olycklig!

jag älskar dig Robin.

faan.

Den nya kronan

Japp, så här ser nya svenska enkronan ut. Syrran kom just och visade mig den.. Rätt snygg faktiskt :)




Den kommer tryckas upp i begränsad upplaga då den är en
 hyllning att Sverige bröt sig fri från Finland.
Därav den räfflade sidan på kronan som ska föreställa havet.

Best of Stifler

Alla vi som älskar Stifler klappar nu!

American Pie clip

Älskar låten! :D


Ny Design

Japp, nu har jag ny design, och jag blev faktiskt nöjd över mitt egna arbete denna gång. bra! så nu kommer den här designen nog få vara ett tag! nu ska jag gå ut i friska luften! byebye! ;)


Friday night

Ja just ja, om klippningen, jag blev nöjd, iallafall om man stylar till det som frissan gjorde :)
Tyvärr blir det ingen bild förrän imorn eftersom jag följde med vickan och träffade DeeDee och Zandroo :) skjutsade dom till birsta och sen hem till alnön :D
sen åkte jag hem till vickan en snabb sväng för hon skulle käka lite och sen åka på praktiken så då släppte hon av mig hemma innan :) så har inte hunnit tagit nån bild medans håret fortfarande såg perfekt ut ;)
kom hem, hjälpte mamma med lite möblering i vardagsrummet så nu ser det mycket bättre ut än förut! sen blev det käk, och idag var det grillat kött med kroketter och vitlökssås som stog på menyn! gjorde en mumsig liten fruktsallad till efterrätt bestående av mango och jordgubbar :D

jag skapade en ny blogg förut men insåg att det blev för mkt, att byta blogg, informera alla som läser min blogg, göra design och en massa grejjer! så jag behåller den här! :)

Nä nu tror jag att jag ska gå och sussa! ska kanske åka till mormor och rune imorn och kanske ska köra då, får se! Hörs

Puss!

Fredag!

Tjaaaabaaa!
Har precis varit ute och gjort en tjänst åt pappsen. Lastade av massa virke från släpvagnen :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra iväg till bommen för att klippa mig på Hårizont. Har aldrig varit där men det sägs att det är bra :) hoppas det stämmer!

Här kommer en bild på hur mitt hår ser ut ungefär nu. det är en gammal bild men håret är typ desamma.


Så ni får vänta en stund tills ni får se resultatet från klippningen! :D

Nu drar jag! Ciao!

Jag ska måla hela världen lilla mamma


Älskar den här låten!

Den starkaste stjärnan - VICTOR

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

Hittade denna blogg alldeles nyss och har suttit och gråtit medans jag läst igenom alla inlägg och sett filmen som finns i menyn - Victors Film.
Otroligt fin liten pojke som fick den oerhört onödiga och hemskaste sjukdomen som finns. Cancer.
Han föddes den 4 september 2007 och dog 14 april 2009.
Detta är en pojke som jag verkligen kommer minnas. Så liten och så fin :')
Har själv varit med om att , en liten tjej som jag kände, Ebba, gick bort när hon var 8 år, pga cancer.

Så Victor och Ebba, hoppas ni har det bra i himlen och ta hand om oss här nere på jorden. Ni är våra änglar!

Vila i frid! Jag tänker på er och kommer alltid minnas er! Tänker på era familjer också! :')


Vin diesel

Seriöst, vem vill INTE ha Vin Diesel? ;) så jävla snygg!


Sorry

Det blev inget bloggande igår men satt nästan ingenting vid datorn, hade feber och låg i sängen mest hela dagen.
Men idag är jag lite piggare trots att jag fortfarande har lock för örat och ont i halsen men tar ju som sagt pencillin och hoppas att det ska bli bättre snart :)
Sitter just nu och lyssnar på lite musik, blir rejält partysugen asså! men men, inte långt kvar nu :) jajamen, nu är det lång helg, sen en vecka kvar av praktikperioden, fast jag går i skolan då, och sen är det 1 och 2 juni kvar, sen är vi ledig fram till den 11 juni och då är det dags!! :) FRI SOM EN FÅGEL!
Jag har fullt upp nästa vecka, ska klippa mig, ska ha studentfotografering på tisdag med klassen, sen är det mösspåtagning på onsdag och på torsdag ska jag ta privata studentfoton! :) ojoj!
Den 2:a juni ska lärarna hitta på någonting med oss treor, jag tror att dom skulle bjuda på middag eller nåt sånt, det va prat om det iallafall :)

Nä nu ska jag fortsätta pumpa på! ska väl käka lunch och ta tabletter om en stund också :P
Hörs!

Love this!


Inga & Anush - Jan Jan

ÄR DET NÅGON SOM HAR ELLER SOM KAN LADDA NER DEN HÄR LÅTEN?! ÄR FÖRÄLSKAD I DEN!
SKICKA DEN ISÅFALL VIA MSN! [email protected]!!

Detta blir självklart dagens låt!

Պար գարունքի, պար ծաղկունքի,
Մեծ հույսերի,
Նոր կյանքի, Նոր պարը փառքի,
Թող հոգին գովերգի
Մեր լեռների, ձորերի պարը չի մարի:
Հեյ, արի պարը պարենք
Արի, արի ջան ջան
Հայ պարերին ջան ասենք
Արի յար,
Արի ջան ջան

Besöket på vårdcentralen..

var långtråkigt, satt där från kl 11.00 till 11.35 ,då fick jag komma in. det tog ca 5 min sen fick jag gå ut igen. har Halsfluss och infektion i öronen. Så nu har jag varit på apoteket och hämtat ut mitt pencillin, åså köpte jag näsdroppar och örondroppar. Fan, kom just på att jag glömde köpa ipren och alvedon. jaja.. det finns ju alvedon hemma så jag klarar mig några dagar iallafall.
Anyway,  näsdropparna jag köpte va Renässans salvattenlösning, det ska man droppa i näsan och låta verka en kort stund, sen ska man snyta sig. och jävlar va bra dom va! funkar hur bra som helst! Dom är verkligen ett tips om man är täppt i näsan :D kostar endast 69 kr också och det räcker till 20 ggr :) !

Tyckte så synd om lilla mig nu när jag fått halsfluss och infektion så jag hämtade en glass nere i frysen alldeles nyss!

Nä nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen och fixa lite här.

Seeya later!

Måndag morgon!

Herregud vilken hemsk natt! har grinat en massa och inte kunnat sova pga att jag har så jävla ont i örat. hör typ ingenting på höger öra!
Men idag 11.15 ska jag vara hos läkaren, så hoppas han/hon kan göra nånting åt det.
Nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på Alexander Rybak ;) hur skön kille som helst!

Snart ska jag hoppa in i duschen! först: läsa bloggar! :)

Skriveer väl efter läkarbesöket kanske :)
PUSS

I hear you call my name, over mountains hight!

Godmorgon, eller ska man kanske säga goddag? :)

Måste för det första berätta om en skitkonstig sak som hände imorse. Inatt så drömde jag att jag skulle göra en bandana av mitt örngott, så jag rev sönder det och knöt runt huvudet, och gick runt så. Imorse när jag vaknade klev jag upp och skulle hänga ut sängkläderna, då ser jag att jag har rivit sönder mitt örngott i sömnen! HAHA hur sjukt är inte det?
Och det värsta va ju att det va ett örngott som hör till ett av mamma och pappas bäddset, så nu saknar dom ett örngott där ;) haha! jag tycker det va lite kul ja!

Klev upp vid 11 imorse ungefär, va ju ute och skjutsade folk med vickan så det blev lite sent, kom väl hem ungefär halv 3.
Klev upp som sagt, åt frukost, fixade med sängkläderna, sen har jag städat rummet, och nu sitter jag med en kopp kaffe.
Dagens planer är att hjälpa mamma och måla blomlådorna åsså blir det kanske lite plantering och så. Sen ikväll ska jag kanske övningsköra om jag känner mig bättre, för just nu tror jag att jag har feber, och jag är jätteslö..
Jag har förresten kommit fram till en bra sak med att städa. Jag hittar oftast pengar! Idag hittade jag 14 kr :D det är ju alltid nåt :D för en sådan fattiglapp som jag är så.. :P


Uppdatering

Sorry att jag bara avslutade inlägget så där förut, men jag va tvungen att gå upp på rummet och börja städa igen för mamma tyckte inte att jag hade städat riktigt :P men nu är det rent! har nyss ätit middag också, idag blev det Smörgåstårta! nananana på dig vickan! :) vet hur mkt du älskar det ;) men jag kan bjuda hem dig på en bit imorron efter att jag kommit hem kanske, innan du åker och jobbar ? :)
Kvällens planer: Duscha, vara med brudarna (vickan, dessi & jannina) och sjönga lite singstar och mysa på!
Morgondagens planer :Ringa vårdcentralen, ev. komma dit direkt efter, annars skola till kl 14.00 :)

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag hoppar in i duschen! Pusshej!

Årets Eurovisionvinnare Alexander Rybak!

Inte helt oväntat och helt underbart! Norge vann! Det var faktiskt den bästa låten ikväll! Jag drar iallafall till Oslo nästa år på ESC, för en sån chans missar man inte, vilka hänger med! Jag är faktiskt seriös! Alexander blir självklart veckans sötnos!

Här kommer låten ännu en gång :)


Lördag eftermiddag

Herregud vad det blåser ute! Varje dag som solen äntligen tittar fram så ska det blåsa kallt, och eftersom jag bor precis vid havet så blåser det kallare..
Anyway, har precis gått från spisen efter att jag har lagat mat, japp det blev jag som stog för matlagningen idag eftersom pappa är och kaklar och mamma påtar med sin nya blomrabatt som hon fixade igår! Blir jättebra faktiskt, när det har växt till sig lite så ska ni få se bild på det hela!
Iallafall så blir det Paella till middag idag, och för er som inte vet vad det är så är det en spansk rätt som består av stekt ris, grönsaker och sen kan man blanda ner lite av varje, tex, kött, kyckling, fisk, räkor, musslor, bacon, ja vad som helst egentligen. Det som finns i min Paella är: ris, kyckling, räkor, bacon, champinjoner, majs, paprika, tomat, zuccini, purjolök och rödlök. Jag har kryddat med svartpeppar, salt, lite chilikrydda, lite curry, samt att jag hällde i en väldigt liten mängd grillolja. och det blev skitgott! har inte ätit än men va ju tvungen att provsmaka :) till Paellan så har vi vitlökssås eller kall bearnaise sås :)



Nä nu ska jag tjata på mamma att hon ska komma in och äta! Pappa får väl äta senare! Jag är ashungrig!

Återkommer nog lite senare :)




Uppdatering 18.10
Nu har jag ätit klart och GUD så gott det var! och mamma tyckte också att det va jättegott, hon tog sig tillochmed en portion nummer 2, och då känner jag verkligen att jag lyckats :D

Ikväll är det ju Eurovision Song Contest, så, ska ni kolla på det? Jag blev hembjuden till Vickan på singstar och ESC men eftersom jag har halsfluss så blir jag hemma.. :/ Men det är väl skönt det också, att bara vara hemma :)
Kommentera gärna om vilket/vilka bidrag ni tycker är bäst i ESC!

PUSS

Musiktips!


Halsfluss!

Japp, nu var det längesen jag skrev! Men har inte haft nån blogglust alls!
De senaste dagarna har jag iallafall varit med Johanna tis-ons, gått i skolan och varit med mina två absoluta favoriter, dessi och vickan, förresten så va jannina darling med en sväng också :) kollat på eurovision, busat och bara myst!
I torsdags kände jag att min hals inte mådde bra, och igår så antog jag att jag har halsfluss, pappa hade det för nån ett par veckor sen och anneli på crusingen hade det också och hon va ju och kramade på mig och så, så jag vet inte vem som har smittat mig.. har fult med vita prickar och är uppsvälld i halsen. gör skitont att svälja menmen, pappa hade två dagars pencillinkur kvar så ska ta det idag och imorron sen på måndag går jag till vårdcentralen och ber om mer. för jag är säker på att det är halsfluss. jag vill få bort det så fort som möjligt också efter som jag ska ut om två veckor. så.. ja :)

Har ni kollat på semifinalerna av Eurovision Song Contest i år? Då kanske ni känner igen dessa låtar som är mina favoriter!


like a dream without waking up!

Halloo :D sitter nu hos johanna och väntar på att dessi och vickan ska komma hit, ska käka lite popcorn och kolla på Eurovision Song Contest :) härligt att umgås med mina goda vänner!
Var på skolan idag och ja, vad ska man säga? Som igår, lika BOOORING som vanligt!
Nä nu kom töntarna som jag suttit och väntat på! ByeBye lovisar!

PUSS

En gammal goding!


Förlåt mig

För att jag inte har skrivit på ett tag. Känns som flera dagar sen men de va bara hm, i förrgår som jag skrev ett riktigt inlägg. igår var det bara en stunds nedstämdhet som fick stämplas i bloggen. 
Igårkväll var en jävla härlig kväll! Bra sällskap, fina bilar och fint väder! very very good ;) var på crusingen i timrå, asfina bilar :D i want one! pappa betalar? haha
kom hem vid typ ett nån gång, kom i säng vid 2 :P
vaknade halv 11 imorse och gick och duscha, gjorde mig halft klar och stack till stina, det va ju idag som vi skulle sjunga på finska föreningen! lockade håret och grejja :D gick okej att sjunga. inte superbra men okej. var skitnerväs innan så jag hade massa handsvett och höll på att kräkas. dock va publiken enligt mig väldigt tråkig. :P
efter att vi hade sjöngt och så, så följde jag med stina hem, kom hem därifrån bara för en stund sen :) hade så jävla kul! har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde både igår och idag! haha, jävla sköna människor jag umgåtts med :P
nä nu ska jag gå upp, duscha och lägga mig i sängen och mysa, antingen med en film eller kanske det är nåt bra program på teven? har förresten as ont i huvudet och nacken igen så jag kanske släcker och lägger mig och sover :P vem vet? inte jag iallafall.. :P

Såhär såg jag ut igår på crusingen:
 
Och här är jag och stina efter att vi hade sjöngt på finska föreningen:

Puss!


Aldrig ska jag sluta älska dig

När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Stå kvar ändå, tro för oss två, för du vet vad jag än gör
Så kommer jag aldrig sluta älska dig!

Du vet vem du är! <3

Lady Gaga

Aså vad fan har människan på sig här? Satt och tog en paus från pluggandet och kollade runt på lite bloggar och hamnade då på http//carolinelundh.se/ och hittade denna bild på Lady Gaga då hon har på sin nån sorts, ja va fan äre för nåt? en Bubbeldräkt? Nejnej, inte snyggt little Lady! :P


Vad tycker ni? Va detta snyggt eller? Jag själv tycker att det ser förjävligt ut!


You're so beautiful

Sitter på skolan och dunkar Akon :) yeeaaaaaah, efter skolan åker jag till stina och sen till finska föreningen.. när nu tjatar birgitta på mig att jag ska komma. seeya!



















Akon - Beautiful

ett, ett

k*ken stå på sprätt, uti brittans f*tta kom får ni titta!

, jag skojja bara, kolla inlägget som jag just skrev i Vickys blogg ;) http://underthegun.blogg.se//2009/may/no-one-else-is-better-than-me.html

musikkärlek är den bästa kärleken!


Askil Holm, helt jävla fucking underbar!
+ att han är jävligt snygg också!

När du får oväntat besök

Fast jag vet ju att vickan ska komma. hon ska komma till mig en liten stund innan hon drar ut till ikea :)undra om hon kan hjälpa mig med mitt stora skrivbord då? :P hmm.. ska ju bära ut det och bära in ett betydligt mindre! :D då kanske jag lär mig lägga in kläderna i garderoben också, inte på skrivbordet! Nä nu ska jag gå och duscha och ta fram lite bullar. :)
Ciao!

Önskelista

Ja, om 23 dagar är det min 19:de födelsedag och detta är vad jag önskar mig!
¨
(Klicka för större bild)

På listan finns:
- Digitalkamera från ellos.se 3199 :-
- SmultronVodka
- Axelremsväska från ellos.se 299 :-
- Locktångs set från ellos.se 499 :-
- Presentkort på Lagerhaus eller Duka
- Pengar så klart
- En snygg liten partyväska från GinaTricot 199 :-

Självklart blir jag glad över annat jag får också! BLOMMOR VILL JAG HA OCKSÅ! :D


The heart of life <3


Tack stina gumman för att du tänker på mig ibland <3 ily<3

Hur söt va inte den här då? :)


With a heart wide open

Godmorgon!
Ja igår blev det inte mycket till bloggande men mådde inte så jättebra heller. Har fått otroligt ont i övre ryggen, speciellt när jag ligger på rygg och när jag andas. Så jag bestämde mig för att vara hemma idag. Har huvudvärk också och inatt vaknade jag och hela rummet snurrade men jag somnade om ganska snabbt igen.
Igår eftermiddag/kväll så var alla från ungdomsgruppen här, och vi 6 tjejer som är med där tränade på några sånger som vi ska sjunga för pensionärerna på söndag :) tror det kommer bli superbra!
Ikväll kanske jag ska vara med Stina, vet inte riktigt än, men ska knapra på en massa alvedon idag så kanske min värk går över. Nu ska jag fortsätta sitta här och njuta av nya favoriten John Mayer! Tack för tipset Stina! :)


Saknar sötnosen<3

Ett stycke fotografi


Foto: Josephine Rytkönen

Spotify

Jajamen, nu har jag det också, och jag älskar det! :) Vickan hjälpte mig att skaffa Spotify! Tack stumpan! :)
Snart kommer hon hit och få ska vi käka popcorn, dricka folköl och kika på en bra film :) vad det blir för film vet jag inte än, hon sover iallafall över här och imorrn ska vi bara chilla! :)


Ny design!

Som ni ser så har jag ännu en gång en ny design, men denna gång är det inte jag själv som har suttit och knåpa på den. Nej det är min snälla vän Joakim Forsberg :)
Kolla in den grabbens blogg, värd att läsa! Klicka här för att komma till bloggen :P



This is Joakim!


Tack för hjälpen Jocke!! :)

Den bästa evervevervevervrvevrvevrevr! :D

Ja ni kan ju bara gissa vem det är som skriver! inte fan äre Josse iallafall. Hon är dålig för hon har haremsbyxor och sen håller hon på att tjatar om att vi måste handla! Här trodde jag att jag skulle få lunch då jag kom men nää.. då måste jag handla! Skitresturang! :/
Men nu verkar hon ju bli riktigt sur så kanske lika bra att man går. Hon börjar slita sig i Bh:n tror det är allvar eller så har hon inte fått K*k på ett tag. Vilket som så ska jag ta och dra mig mot bilen då.. SEE YOU LATER!

The best of Drängarna!

Fan va jag älskar Drängarna! Här kommer de bästa låtarna utan inbördes ordning.! :)



ÄLSKAR DOM!<3

like you wanted me to be yours

Sitter nu här med en kopp kaffe, vanlijbullen är uppäten och klockan är snart 22.00...
För ca en timme sen kom jag hem efter att jag övningskört lite med pappa :) så nu har jag kört våran nybil, eller ja, nybil vet jag väl inte, den är väl ett år gammal nu men jag har inte kört den förrän nu ;P
Min bil är förresten såld, så vet ni av en billig bil som är fräsch, besiktigad och skrattad så kan ni väl säga till ? :)
Körde vid kubals parkering och bort mot de gamla SCA lokalerna. :)
Det var faktiskt lättare än vad jag trodde. Jag fick bara 3 st kärringstopp men annars va pappa bra nöjd :) Fast dragläget är så jävla enkelt på våran bil för den rullar av sig själv när man släpper upp kopplingen eftersom det är en diesel. Därför söker jag nu en bil som det inte behöver fixas något på så att jag kan ut och köra egen bil. Pappas är så stor och klumpig känns det som.
Nä nu ska jag fortsätta snacka med lite folk på msn och kika runt lite på detta stora intranät :)

pusspuss!


miss u hun, im sorry, i wont let u down again. please forgive me<3

Lehtonen nobbar Timrå :/

Vår älskade Mikko Lehtonen är nu klar för Frölunda. Jag tror inte mina öron och ögon!

Från http://st.nu


Att det inte skulle bli en fortsättning i Timrå IK har stått klart sedan ett tag.

Mikko Lehtonens nya klubbadress blir i stället Frölunda, skriver Aftonbladet.

Stjärnbackens första alternativ är dock NHL och Lehtonen ska ha möjlighet att bryta ettårskontraktet med Göteborgsklubben om han får ett NHL-kontrakt.

Se artikeln, klicka här

Mikko Lehtonen flyttar till Göteborg.
Mikko Lehtonen

en idolklassiker!


real fucking friendship!

Fy fan vad jag älskar dig Josse! Du betyder allt för mig. Jag har nog ingen bättre vän än dig! Nu och föralltid ska vi säga det? ÄLSKAR DIG min käraste vän! Vi kommer ta Luleå med storm och lämna hela fucking jävla skitsundsvall bakom oss om ett år! Längtar! Du är allt jag behöver för att klara av vardagen! <3

Det var den kommentar jag fick av min käraste vän om det jag skrev till henne i förra inlägget. det är väl ett tecken på sann jävla vänskapskärlek!? <3<3<3<3


See me hear me touch me, how hard can it be?

Phu vilken dag! Massa folk som har varit här. Pappa fyllde år i måndags, skulle egentligen fira han då, men han fick halsfluss så det gick inte så bra då, så vi firade han idag istället. Väcktes av syrran imorse kl 9.00! lagomt pigg sådär, NEJ!
Var på cruising i kvissle igår! riktigt jävla trevligt! jag stina och linn satt och drack hemma hos mig innan vi drog oss mot kvissle vid halv tio. Fullproppat med folk! gick runt och kikade på bilarna, fick nå turkiskpeppar shot av pontus och sen en cider. shoten gjorde susen och man blev lite runt under fötterna, men inte lika mkt som andra vissa blev ;)
träffade massa gamla vänner, ovänner, släktingar och andra goa folk :) åkte mot stan och till max vid 1 ungefär. kom hem vid 2 ;) slocknade direkt. och vaknade som sagt kl 9.


detta är inte bra. mår inge bra av att se dig såhär trasig. du är världen för mig, och det känns som om världen ska gå under snart om jag inte gör allt bra för dig. okej det kan jag kanske inte, men  försöka och stå med dig så du inte faller. du vet vad jag menar. lämnade en kommentar på din blogg om detta. du vet att jag älskar dig. det har jag sagt många många ggr. men tar du åt dig? känner du dig älskad? jag hoppas det. en tung period för dig är en minst lika tung period för mig. för jag ser dig gå neråt, neråt och snart är du enda nere på botten. det klarar inte jag. jag ser på dig när något är fel, jag ser på dig när allt är bra. jag ser dig hela tiden. vi har inte känt varandra en evighet. men jag hoppas att vi finns för varandra resten av livet. för just nu, så kan inte jag föreställa mig ett liv utan dig min vän. men jag lovar dig. vi ska laga detta pussel som just krashade. min käraste bästaste vän. jag behöver dig. finns hos mig, föralltid. jag älskar dig! / din vän josephine även kallad José Maria <3


I wont let u down!

Hej sötnosar! Är allt bra med er? Själv mår jag finfint, lite trött bara, men halv ett inatt börjar reprisen av "Söndags Party med Filip och Fredrik" så ska stanna vaken och se på det :)
Igårkväll vart det inte att jag åkte till Holm, istället blev jag hemma med familjen, var uppe på Övre Vapelnäs på majbrasa. Vann två st Höganäs muggar på lotteri, käka lite hamburgare och träffade lite folk. Gick upp vid halv åtta ungefär. sen vid halv tio smsade vickan mig och behövde seriöst stöd så jag ställde upp och åkte iväg med henne, finns alltid för dig gumman <3! åkte runt lite och snurra på, sen skjutsade vi lite folk lite här och var. kom hem vid ett nångång. gjorde två kuddmackor och gick upp och kikade på tv, sen somnade jag. drömde världens jävla konstigaste dröm alltså! rösterna i mitt huvud var så höga att jag vaknade med världens huvudvärk, så jag låg och drog mig en liten stund :)
sen har jag bara varit ute i den härliga solen resten av dagen. därför har det inte blivit något bloggande idag. har fått ytterligare lite färg, så ja, det börjar ta sig nu! och nu är det bara 41 dagar kvar till studenten! gud va jag längtar!
fast först äre min 19årsdag också, om 29 dagar :) fyller alltså år den 30 maj för er som inte visste de :)

Nä nu ska jag nog göra lite goda mackor, sätta mig framför teven och se en bra film, sen sova :) imorron kanske det blir crusing i kvissle, och kanske lite övningskörning innan :) får se :) är på fett partyhumör iallafall!
gruvar mig inför nästa vecka faktiskt. gruvar mig inför de 4 veckor som är kvar på praktiken! jag vill inte mer! är trött på dagis och skit nu! Jag går hellre i dom sista veckorna innan studenten!
Men nä det får jag inte för min lärare för hon säger att jag missar en massa! OCH? jag ska ju ändå gå ett till år på gymnasiet så va fan gör det? kan ju ta igen praktikveckorna då?
Ne då säger hon att jag klarar detta, nej det gör jag inte? va fan vet du om de jävla kärring?! Är måttligt less på henne nu!

Ne nu äre dags för mackor :)

Godnatt så hörs vi imorron :)
Här kommer Dagens låt också, har gått och sjöngt på den hela dagen :)

RSS 2.0