sol, vind stilla och snö! :)

2009-02-28 18:30
Timrå IK vs Luleå HF




Härligt väder idag asså! Hoppas det blir sånt här väder hela nästa vecka också eftersom vi ska till fjällen! Wohoo, inte många dar kvar nu!

Jaja, klev upp för ungefär en halvtimme sen! say what!?!?! halv 11? jo det tänkte jag när jag kollade på klockan, shit, jag brukar inte sova så här länge, jag brukar vakna typ mellan 8-9 tiden.. men skönt att man kunde sova ut iallafall!
Idag ska jag och min familj åka till min farbror vid 12 nångång, han fyller nämligen 40 år och har kalas idag, men jag måste vara hemma senast halv fyra, för linn kommer till mig vid 4- halv5, sen ska vi på hockey och hockey bussen går halv sex härifrån :)
oh, jag är aspeppad till ikväll iallafall! känner på mig att timrå kommer vinna, och HOPPAS!!

nej nu ska jag gå och göra något vettigt, typ städa eftersom linn kommer ikväll :)

CIAO :)


MÅSTE BARA SÄGA HUR LYCKLIG JAG BLEV IGÅR! CARL-JAN ÅKTE UT UR LET'S DANCE! :D:D:D:D:D:D:D:D

+ att jag ringde till gold's och fick allt förklarat och hon som fixade gymkortet till mig hade sagt fel och grejjer, så dom hade dragit feb och mars avgift.. herregud, ska man vara "försäljare" så ska man kunna säga rätt!

Så, ja då blev man nästan utan pengar denna månad också! KYYYYYYYYYL!
nej.

jävla gold's!

jahapp, idag är det den 27 februari och dags för studiebidrag, 1050 kr alltså, så jag ringde förut och kollade om jag hade fått pengarna, jo, visst hade jag fått dom alltid, men jag hade bara 395 kr på kontot! va i helvete tänkte jag!? jo då kollade jag vad som har dragit mina pengar.. det är GYMMET!???!??!?! dom har dragit 666kr från mitt konto när jag bara skulle betala 237 kr! :O så nu måste jag till banken och dra ut ett jävla papper och sen gå till gymmet! och banken har inte öppet längre! den stänger typ två eller tre idag! så då måste jag in på måndag! :O jävla skit!!

nä nu är jag för sur för att sitta här! HEJDÅ!

himlen är oskyldigt blå



Denna låt är så jävla underbar, blir alltid tårögd nrä jag hör den.
Den är som bäst när nåt är jobbigt, och nu passade den perfekt!

lilla Åkepåke finns inte mer :(

nu har min lilla åkepåke avlivats och är nu i katthimlen, eller ja min och min, det är seppo och johannas katt, men jag tror jag älskade åka mest! men han var både blind och han skötte inte sig själv så det var väl bäst att göra så här.. men ändå, blev lite ledsen och tårögd när johanna berättade det.. men jaja, livet är som det är..

förövrigt så åker jag hemifrån vid halv tolv, vickan hämtar mig :) woho :D har ännu inte ätit något så nu ska jag göra de :)nu är jag riktigt hungrig!


lilla åkepåke<3 r.i.p



känner mig som en 5 åring, men jag får snabbt starka känslor för djur!<3

CIAO

untouched

Halloj!

Klockan är 10 och jag är inte ens stressad över att åka till skolan :) början nämligen 12.05 idag :) ska ta antingen halv11 eller 11 bussen, vet inte rikigt.. kommer iallafall sitta kvar på skolan en stund eftersom vi verkligen måste göra klart rapporten idag.. men det är inte så lätt när micke inte här på skolan så man kan inte få nån hjälp utan man får lita på hur sina klasskamrater har gjort och dom har ju inte heller gjort helt rätt..

Iallafall, igår efter skolan så mötte jag linn och vi åkte till stan och köpte hockeybiljetter till morgondagens match.. så nu jävlar, jag är där imorrn så då kommer dom vinna! :) det är sista grundseriematchen, och sen börjar slutspelet den 5 mars!
matchen igår var ju en katastrof, timrå ledde med 2-0 mot brynäs till mitten av första perioden, då brynäs gör mål, och lite senare ett mål till, sen var timrå helt borta, fanns inget samspel med varandra och puckarna passades fel och studsade. i andra perioden gjorde brynäs 2 mål till, så då stog det 4-2 in i sista perioden, då timrå lyckas stänka in ett mål, men det räckte inte utan matchen slutade 4-3 till brynäs. bajs!
då vet jag ju två st som är lagomt glad idag då, carro och johan!
Men äh, vi är i slutspel och det är det viktigaste!

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning och se vilken buss jag ska ta, just ja,jag har inte ätit någon frukost, det kom jag på nu :O haha okej jag tar 11 bussen så hinner jag äta något innan jag åker :)

Ciaoo! :)

The Veronicas - Untouched


Låten som dunkar ur mina högtalare just nu, älskar den!

shulululuuuu

Sitter på skolan och väntar på att Linnsan ska sluta och ringa mig:) vi ska gå och köpa hockeybiljetter tills på lördag! då ska vi se Timrå - Luleå! ;) WOHO :D timrå kommmer lätt vinna!

Aja, orkar fan inte skriva nå mer, skriver när jag är på skrivhumör, nu är jag bara hungrig!

CIAOCIAO!
 

FAN!

skrev ett aslångt inlägg, men det försvann! helt av sig själv! och jag tänker inte skriva om! det får bli ikväll isåfall!
jag är sjuk, less och trött så tjafsa inte med mig idag! ska snart in på skolan, hejdå!

Röd och vit hockey dynamit!

Jajamensan! Hockey dynamit kan man ju lugnt säga att det blev igår, det small som fan igår, mål efter mål efter mål efter mål herregud, aldrig sett något dylikt spel som igårkväll! Fyfan va grabbarna var bra! Ni kanske har hört resultatet men här kommer det igen, ÅTTA JÄVLA FUCKING MÅL MOT NOLL!!!!
Herregud, jag trodde jag skulle svimma igår! Skellefteå gjorde bort sig totalt!
Det var väldigt trevligt sällskap också, gick ju faktiskt med johanna nord, sötgumman :) (erik moe lover)  ;) haha

Jaja, kom hem vid tio igårkväll, kom i säng runt halv ett efter att jag suttit och kollat på reprisen på matchen ;)
och jag kom fram till en sak, kimmo lotvonen är inte så tjock som han ser ut att vara på teven ;) hahaha, johanna höll ju på att garva ihjäl sig, men sa att teven lägger ju på 10 jävla kilo också!
ååh jag har fortfarande kvar adrenalinet kvar i kroppen! känns jävligt bra!!

Iallafall, hade ju skola idag, började kl 10 med svenska då vi kollade klart på filmen Nicolas Nickelby, astråkig film! kommer inte ihåg slutet eftersom jag höll på att somna..
Sen hade vi lunch men skippade den och gick ut för att kolla på när fritidsgänget på vårat program skulle ha räddningsövning, eller ja, dom skulle gräva ner sig i snön sen så var det spårningshundar som skulle leta rätt på dom!
Det var faktiskt spännande att se! :)
Sen gick vi in och hade religion, eller ja, vi skulle men, blev nå jävla diskussioner där som gick överstyr och jag kunde inte låta bli att öppna käften och då blev väl typ allt värre tror jag.. fan vad vissa i min klass är dum asså?! dom lyssnar ju inte ens på vad man säger, utan man tar sin uppfattning om saker som försvar och vägrar lyssna på annat!? herregud, vilken värld ni lever i, sa mamma när jag berätta för henne förut.. haha, jag håller med!

Jaja, nu ska jag äta sen ska jag till finska föreningen :) ciao babys!
puss!

cross it, break it, check it out!

Hallooo!

Sitter nu på skolan, fast vi slutade för 2 timmar sen, men har suttit och kollat på en film, A cinderella story, med johanna och vickan, men nu satte johanna på Harry Potter så då ska jag jobba med PA eftersom jag hatar Harry och hans jävla gäng. haha, vickan ska tydligen åka hem nu, okej då, hejdå ;) haha

iallafall, om en timme så ska jag och johanna åka in till stan för att ta hockeybussen ut till timrå! jag har faktiskt matchtröjan med mig som jag ska ta på mig! :D

jaja, nu ska jag jobba med PA, ciao!

puss!

Gatufesten 2009 - Backyard Babies klara!

Kollade nyss på Joakims blogg (väldigt bra förövrigt, kolla -> http://joakimforsberg.blogg.se) att BACKYARD BABIES ska spela på gatufesten! YES! missade ju dom i somras, dom skulle ha spelat den 8:nde augusti, men då spenderade jag kvällen med en total främling i min säng. hur kunde jag!? men nu ska jag förlåta ByB och komma på deras konstert, nån som vet när GF biljetterna släpps?
Äntligen ska jag få se min älskling :D Dregen<3


nu är det bedtime! puss!

come back and make me happy!

Halloj!
Jag vet att jag är skitdålig på att uppdatera bloggen, men de senaste veckorna har jag haft bra skäl till att jag inte sitter vid datorn varje dag, jag har ett jävla projektarbete att göra! det är hur mycket som helst, och min partner, som jag jobbar med, hon vet jag inte om är villig och arbeta längre, menmen, pratade med micke och han sa att jag skulle köra rejset själv så jag kan få ett betyg iallafall.. :)
Har blivit sjuk igen också, har jätteont i halsen och är jättesnorig, men nån var ju tvungen att jobba med projektarbetet idag också så det blev jag som fick pallra mig ur sängen och åka in.
Men vid kvart i tolv så var vi nere på särskolan och kollade på genrep för deras vårshow, och dom var hur duktiga som helst, jag kunde inte sluta le en sekund tror jag.. hur kul som helst!
efter showen så drog vi upp på våran skola och satte oss med projektarbete, hade möte med micke om rapporten, sen fortsatte jag skriva.. vid tvåtiden kom det en tjej som jobbade med sundsvall dragons och informerade oss om vad vi skulle göra den 24 feb när vi ska jobba med dom då det är funktionshindrade elever från olika skolor som ska dit och göra lite övningar och spela matcher. jag, carro, björn och adam ska iallafall sköta aktiviteter mellan matcherna och sitta i sekritariatet :)
Efter det fick vi sluta men satt kvar en stund för att jobba med projektarbetet, sen åkte jag hem :) väl hemma så satte jag igång med maten, sen efter maten satte jag mig och åter jobbade med projektarbetet, det är ju hur mycket som helst!
Bara för att skolan tar upp så mycket tid så får jag ta skit från mina kompisar, dom klagar på att jag aldrig kan hitta på nåt med dom eller nånting, men äre mitt fel att skolan är cp eller? :O som en av mina lärare tillexempel, hon vet att det är dom sista veckorna med projektarbetet, ändå ger hon oss en skitstor uppgift och väntar sig att vi ska kunna börja med detta nu?! gud jag skjuter henne snart, det finns många jag vill skjuta!

Åså blir jag så jävla less på DIG! OCH DIG, usch, önskar jag kunde skriva era namn men nej, men som DU, du sitter och pratar om dina jävla kärleksbekymmer och om allt jävla skit som jag inte bryr mig ett piss om, har du ens sett mig kolla på dig när du pratar med dig? Jag går inte in i dina samtal för att jag inte bryr mig, du ställer ju själv till det med allt! jag orkar inte höra ditt tjat! åså DU den andra jag snackar om! senast igår hånskrattade du åt mig TRE gånger, och jag tänkte: nej nu jävlar, gör du det en gång till, då smäller det, då seriöst slår jag ihjäl dig! många säger ja men skit i henne, om du inte bryr dig så ska du inte ta åt dig, MEN VEM FAN HAR SAGT ATT JAG INTE BRYR MIG? Ska jag gå runt som en jävla måltavla som hon ska försöka träffa med sina äckliga och spydiga kommentarer varje gång hon går förbi mig eller nåt? SERIÖST, hon kan fan inte vara 18 år, snälla, avslöja hennes hemlighet och säg att hon är 5 år gammal, för det är så hon beter sig! nämen, jag säger de, händer det igen, JAG TVEKAR INTE, JAG SLÅR!

Aja,  är väl dags att gå och lägga sig så jag tar mig upp till skolan imorron, men först! ta fram grejjer till chickensalad som jag ska göra imorronbitti och ha till middag imorron på skolan, efter som jag kommer sitta kvar efter skolan ungefär till halv sex, och sen drar jag och johanna nord till timrå för att kolla på hockeyn! :D woohoo :D dom kommer vinna bara för att vi är där!

Sådärja, gnällspiken uppe i holm, här har du en uppdatering, och är du inte nöjd, då kan du gå och bajsa :D nämen varsågod :D

Bedtime! puss!


de 4 musketörerna!

på sportlovet drar jag, vickan, dessi och jannina iväg upp till fjällen och blir där i tre dagar! fyfan va kul vi ska ha! :D

Uppgift: Skriv en saga! - Svenska B



Den försvunna Barbieprinsessan

Det var en gång en liten flicka som hette Fia, hon var sju år och bodde med sina två föräldrar och sina tre syskon i ett stort hus i Sundsvall.
Det bästa Fia visste var att leka med barbiedockor, och när hon lekte med barbiedockorna så gjorde hon det helst med sina två bästa kompisar Lisa och Carolin. Dom tre höll alltid ihop, oavsett vart eller när så lekte dom alltid med varandra.

Fia, Lisa och Carolin hade precis börjat ettan, dom kände sig stor när dom slutade på dagis, men nu kände dom sig rädd och liten eftersom dom var yngst på skolan nu.
I Fias klass gick det en annan tjej som hette Donna, hon var jätte elak och hade alltid sönder andras pennor eller tuggade sönder andras suddgummin. Om man sa att man skulle skvallra för fröken så sa Donna att hon skulle sno alla leksaker man hade. Men alla visste ju att Donna inte kunde ta alla leksaker eftersom dom var hemma i huset och där kom inte hon in.
Men en dag när Fia gick till skolan på den lilla skogsvägen som gick från hennes tomt till skolgårdens parkering så tyckte hon att hon hörde ett knakande ljud. Hon blev lite rädd men tänkte att det var väl säkert en råtta i skogen eller något.
Hon fortsatte gå, men då hoppade Donna fram och ställde sig mitt i vägen ansikte mot ansikte med Fia.
- Om inte du ger mig dina glitterpennor så ska jag ta alla dina barbiedockor, sa Donna.
- Men jag har inte mina glitterpennor med mig, sa Fia, men hon ljög.
Donna ryckte ryggsäcken från Fia och vände den upp och ner, och där, där låg dom tre finaste glitterpennorna som Fia hade, på marken. Det var guld, silver och rosa. Fia suckade när Donna tog dom och sprang iväg. Fia vände hemåt igen och började gråta. När hon kom hem så gick hon in till sin mamma som låg i soffan och kollade på Ricki Lake.
- Men lilla gumman hur är det, ska inte du vara i skolan, vad är det som har hänt?, frågade Fias mamma.
- Donna var dum och tog mina finaste glitterpennor och sprang iväg, och då vill inte jag gå till skolan.
Fias mamma ringde till fröken på skolan och sa att Fia fick vara hemma den dagen.
Fia satt i soffan och kollade på teve med sin mamma, men nu var det inte Ricki Lake på teven, nu var det något humorprogram, men det var på engelska så Fia förstod inte vad dom sa.

Plötsligt kom Fia och tänka på att igår efter skolan så glömde hon sin prinsess barbie i sin låda på skolan.
- Mamma, mamma! Vi måste åka till skolan, jag har glömt min barbie där!, ropade Fia till sin mamma.
- Men lilla gumman, klockan är sju nu och skolan är stängd för längesen. Du får ta hem din barbie imorgon.
Fia gick in på sitt rum och hoppades på att hennes barbie skulle ligga kvar i hennes låda.

Nästa morgon när Fia vaknar så skyndar hon sig allt vad hon kan, hon äter frukost jättesnabbt, klär på sig alldeles själv och springer till skolan.
Skolan hade precis öppnat men det var bara städtanterna som var där.
Inga barn, inga fröknar, bara Fia och städtanterna.
Hon sprang in till klassrummet och kollade i sin låda, men hennes barbie var borta!!
Fia blev jätteledsen och satte sig på sin stol. Hon grät och hon grät, men då kom en av städtanterna och frågade hur det var fatt.
- Någon har tagit min barbie, hon är en prinsessa, sa Fia.
- Nämen oj då, då måste vi ju leta efter din barbie!, sa städtanten.
- Okej, svarade Fia ledset.
- Jag heter Eva förresten, sa städtanten.
Fia log mot henne och tog henne i handen.
Dom sprang och letade överallt, inne på toaletterna, i alla barns lådor, i personalrummet, i alla klassrum, till och med ute på skolgården, men dom hittade den inte.
Fia blev ännu mer ledsen och ville så gärna ha tillbaka sin barbie.
Klockan blev åtta och alla barnen var samlade i klassrummet.
Alla utom Donna, vart kan hon ha tagit vägen?
Fröken bad alla att vara tysta för hon hade en viktig sak att prata om.

- Donna har blivit sjuk, hon har fått körtelfeber, sa fröken, så jag tänkte att alla ska rita en teckning till henne som vi kan ge till henne eftersom hon inte kommer komma hit till skolan på två veckor.
Fia ville egentligen inte rita en teckning för hon var nästan säker på att det var Donna som hade tagit barbiedockan, men fröken sa att alla skulle rita något.
Fia ritade en arg flicka på papperet och hoppades på att Donna skulle förstå att Fia var arg.
Nästa dag i skolan så  var Donnas pappa i skolan, undra va han gjorde där?
- Jag undrar vem av er barn som har ritat den här teckningen till Donna?, frågade Donnas pappa.
Fia räckte sakta upp handen, hon var rädd att han skulle bli arg.
Donnas pappa gick fram till Fia och gav henne en teckning som Donna hade ritat.
Det var en ledsen flicka på papperet.
Fia förstod då att Donna inte hade tagit barbiedockan.
Då kom Fia att tänka på Eva, städtanten.
Någon kanske hade tittat på barbiedockan den dagen som Fia var borta?
Fia tänkte efter vilka ställen hon och Eva hade letat efter barbiedockan på, och då kom hon på ett ställe som dom hade glömt att leta på, på Fias hylla ute bland ytterkläderna!
Hon sprang dit och såg någonting som såg ut som rosa tyg, hon rev ner fleecebyxorna som låg där, och JA! Där låg den! Barbieprinsessan låg på Fias hylla i kapprummet!
Nu kom hon ihåg att hennes pappa lade den där när Fia skulle klä på sig en dag!
Gud va lycklig Fia blev. Hon sprang hem till sin mamma och visade barbiedockan.
Men hennes mamma såg inte så glad ut, för hon höll på att prata i telefon, när hon plötsligt gav luren till Fia.
- Hej, det är Donna, har du hittat din barbieprinsessa?
- Ja, förlåt att jag trodde det var du, sa Fia i telefon till Donna.
- Äh, det gör inget, får jag leka med dig när jag är frisk om jag lovar att vara snäll resten av mitt liv?, frågade Donna.
- Okej då, svarade Fia.

Donna höll sitt löfte, hon retade inte Fia och inga andra barn heller längre, nu var hon en snäll flicka.

När Donna blev frisk så kom hon hem till Fia och lekte, och självklart så var Lisa och Carolin också med!

Nu hade Fia tre bästa vänner, Lisa, Carolin, och Donna.

Nu 10 år senare så går dom i olika skolor men dom håller fortfarande ihop och är med varandra på fritiden, men några barbiedockor leker dom inte med längre, nu umgås dom med pojkar och gör tjejgrejjer, och det går lika bra det!

SLUT

Written by: Josephine Rytkönen


I keep my cool

Nu har söndagen snart gått också.. Men helgen har bjudit på lugna härliga kvällar!

I fredags satt jag och min familj vid teven och kollade på let's dance, och det märktes verkligen att det var fredag den 13:de, carl-jan fick ju stanna kvar i programmet, så visst är det en otursdag alltid! tihi :)

Gårdagen, alla hjärtans dag, då överraskade vi  ju mamma och pappa med frukost på sängen, väldigt uppskattat.
sen segade jag hela dagen, eller ja fram till fyra, då var det hockey, timrå mot lindköping, och timrå vann med 3-1!! då blev man ju lite glader :D
under tiden hockeyn var på teven så sprang jag fram och tillbaka mellan köket och tv-rummet för att fixa middagen.
Efter att hockeyn var slut så serverades förrätten som var en räkmacka, sen varmrätten som bestod av potatisgratäng, fläskfilé och grönsaker :) mums! sen kikade vi på melodifestivalen och ungefär vid nio åt vi efterrätten som jag hade gjort, kladdkaka med grädde och geléhjärtan! :) fysatan vad jag är duktig på att baka!
nackdelen med gårdagskvällen var väl att man hamnade typ i paltkoma kändes det som efter maten, menmen, det gick över rätt snabbt! Firade ni alla hjärtans dag? Hur isåfall? 


Melodifestivalen bjöd på en riktigt bra omgång igår! jag diggade hela 7 bidrag av 8. Den enda som jag inte gillade var Jennifer Brown. Men Heat och Måns var nog mina favoriter faktiskt :) riktigt bra!
Nae nu ska jag göra läxa och sen läsa lite, efter att jag har ätit alltså! maten blir väl snart klar hoppas jag!

Ha en fortsatt bra kväll! puss!


alla hjärtans dag-dikt till mamma och pappa


skriven av mig!

Lördag - Alla hjärtans dag!

Usch fy och blä vad jag är dålig på att uppdatera! men den här veckan har varit asjobbig! har verkligen lagt ner nästan all tid till skolarbete.. projektarbetet gå framåt sakta med säkert! Är otroligt less på massa folk nu också så jag skulle kunna kräkas, längtar enormt mkt nu till studenten så jag slipper dom jag ogillar!

Idag är det alla hjärtans dag och dagen började med att jag och jennie (syster) gick ner kl 8 och gjorde frukost till mamma och pappa, gick upp och dom fick varsin bricka på sängen :) dom blev glad, som var tanken! :)
ikväll ska dom få middag av mig och jennie också och det kommer nog bli uppskattat det med!

I torsdags spelade timrå sin första match sedan uppehållet och dom spelade mot HV71 och matchen slutade 3-3 men idag spelar dom mot lindköping och man hoppas ju såklart på vinst!

Nej nu ska jag sitta och kika efter lite studentklänningar :) nån som har tips på nån hemsida för studentkläder? :)

puss!

Onsdag 11/2

Hallo!

Tänkte bara skriva en snabbis om igår..
Var på gymmet igår med sandra och mickis, jag sket dock i spinningen men gymmade medans istället så sammanlagt ca två timmar tränade vi igår :) det är asskönt att träna.. kom hem och duschade sen la jag mig i sängen  och läste inför ekonomiprovet vi har idag. fuck va jobbigt!
Jag köpte iallafall träningskort igår på Gold's, för tre månader, så nu är det hårdträning som gäller! idag ska jag köra body pump med jessica! ;)

nä nu måste jag göra mig i ordning, sitter ju bara i morgonrock och bussen går om en halvtimme! :)

puss!

Bäst musik just nu!

Alesha Dixon - The boy does nothing


The Killers - Spaceman


Takida - Handlake village


Anna Ternheim - What have I done
 

Veronica Maggio - Måndagsbarn


Leona Lewis - Run


Coldplay - Viva la vida


Snow Patrol - Chasing cars


Volbeat - Maybellene I hofteholder

Måndag 9/2

Tjabba. Idag är jag hemma från skolan eftersom jag mådde jätteilla. Men illamåendet försvann nu så jag passade på att kliva upp och äta lite lunch. Pappa har gjort äggröra med stekt fläsk, rätt gott faktiskt :D
Helgen har varit lugn, i fredags var det stressig dag, in på skolan, ha svenska ca 30 minuter, sen Pa-möte med micke, sen studiebesök på sjukhuset, sen tillbaka till skolan för att fixa en sak på datorn och sen iväg och spela badminton på sporthallen. kom hem vid sju, träffade kristian på bussen hem :) låg i soffan hela kvällen och kollade på teve.
i lördags städade jag sen käka jag middag och sen kom vickan och hämtade mig, åkte hem till henne för att plugga lite, sen kikade vi på Melodifestivalen med ulrika, robban, jessica, robin och markus. Dom enda som var bra i lördagens melodifestival var ju Scotts och Carolin af Ugglas, gud va jag älskade hennes framträdande! :)
Efter melodifestivalen blev det tevetittande och datanördande. vid 12 ungefär drog jag och vickan ut och åkte till stan, skulle kika läget där :) kom väl hem til vickan vid 1 nångång, la mig i sängen och slocknade direkt. på söndagmorgon som ulrika in och sa: Hörrni slöfockar nu får ni ta och vakna, så vi vaknade, eller ja, inte vickan, bara jag. vid tolv klev vi upp och käkade frukost :) sen blev det lite tevetittande innan jag skulle åka hem, så vickan skjutssade hem mig och när jag klev innanför dörren så hade mamma gjort nyponsoppa med glass och digestive kex :) sen resten av dagen så tog jag det bara lugnt, tittade på teve och satt här :)

vaknade som sagt idag med illamående, och nu måste jag upp och he på mig glasögonen för jag ser jättesuddigt..

puss!


Friday 6/2

Hej! Måste bara säga, FYFAN! Har så jävla ont i arslet sen igår! Var och tränade på Gold's Gym.. jag stina sandra och mickis va där och skulle träna, kom dit typ kvart i fem då vi började testa banden och crosstrainingen, det va askul, sen när klockan började närma sig halv sex så drog vi till spinningrummet, det var fullt med folk och Anna, ledaren, hon var jättetrevlig, men fysatan va jobbigt det va.. Mina fötter har nog aldrig lidit så mkt, dels har jag ingen kondition alls, jag är inte van att träna, och då ska jag börja med spinning!? :O say whaat? haha ahmen de va iallafall kul, tills mina fötter domnade bort helt, kände ingenting idom, kände bara att jag fick väldigt ont i vristerna..
efter spinningen gick vi till gymmet igen och testade olika maskiner.. och ja, det va jäkligt skönt! funderar på att höra med mamma&pappa om dom har lust att köpa ett månadskort där, eller om jag ska köpa ett halvårskort på friskis&svettis.
hmm, måste tänka över de där :)

Efter skolan idag ska jag också träna, då är det badminton på sporthallen!
nu ringde vickan och sa att hon va på väg...måste kila!

puss!

Wednesday 4/2

Som vissa av er vet så är jag EMOT abort. Visst är det bra att det finns, men jag själv skulle aldrig kunna klara av att göra det. Jag ser det som ett mord av en människa. Man tar någons liv.
Detta är också en anledning till varför jag är EMOT abort. Kolla på videon om du inte är känslig. Jag själv höll på att kräkas av denna video. Men den är värd att se för att man ska få uppfattningen om hur en illegal abort kan gå till.
Dom flesta tjejer dör när dom genomgår denna form av abort.


Som sagt, är du känslig så bör du ej kolla. Men den är värd att se.


Ville bara få det sagt. Har nyss kommit hem. Hade inga fler lektioner idag.
Sitter och pluggar nu med projektarbetet som jag och vickan arbetar med som handlar om just aborter.

Tuesday 3/2 TIME FOR SUSHI!

Halloj! Japp idag var det dags att prova på sushi, och de va ju hur gott som helst! skulle kanske inte äta det som en hel middag, men som tilltugg!
Efter skolan följde jag med syrran på hennes träning och sen drog vi på stan och käka på kebabcity, därefter kom stina in och vi handlade godis sen drog vi mot bion..
Vi såg " I taket lyser stjärnorna".. en helt okej film, men började ju för fan storböla i slutet av filmen, kunde verkligen inte sluta grina heller! ;o

tog kvart över åtta bussen hem  :)
snart ska jag sätta mig och plugga lite grann innan jag ska sova..
Imorron har jag sovmorron, skönt! :)

Värdelöst inlägg men whata heck! ;)

puss!


Sunday 1/2

Tjena!
Helgen har varit lugn då jag har umgåtts med familjen. Fredagskvällen tillbringades framför teven med Let's Dance!
Morgan är king! hoppas han vinner hela skiten :)
Lördagskvällen spenderades också framför teven, men denna gången med Körslaget! det var final där och det stog mellan Team Hanna och Team Erik, och Team Hanna vann, jag blev inte förvånad, men jag hoppades på att Team Erik skulle vinna..men nejnej :)
Nej nu är Lena här (mammas väninna) så nu ska vi käka min bakade kladdkaka med grädde och dricka kaffe :)
Ciao!

puss!


RSS 2.0