var är tvålen broder? ;)

Nämen hejsan kära vänner!

Var ju ett tag sedan jag var här inne och uppdaterade, MEN, nuså =D
I helgen var jag ut med Stina och Nathalie vilket var väldigt trevligt..
Stina och jag började hemma hos mig med att göra oss snygga och dricka lite. Därefter vid ca 22 tiden kom Stinas bror och hämtade oss, då åkte vi hem till honom och hans tjej Nathalie, där vi fortsatte drickandet..
Vid 23 ungefär så drog vi in mot stan och gick till BK, där det var rätt dött på folk, men det tog inte lång stund tills det var proppat där, dansgolvet var smockat, så man dunkade ju till både en och kanske två människor i ryggen, oops! my bad ;)
Iallafall, klockan rann iväg och efter en svängig kväll/natt där på krogen så började hemfärden vid halv 4 tiden..
Kom hem helskinnad, men helt slut, så jag gick direkt och la mig, men somnade dock inte förrän vid kl 6.. jippie sa jag, när jag vaknade halv 10 pga illamående, japp, blev bakis, wohow!? fuck också tänkte jag, jag skulle ju på KALAS!
Jaja, såna smällar man får ta ibland..
Kom till faster min, satte mig vid bordet och hon öppnade direkt käften och sa: HAHA, vad du ser pigg ut då? Va du ute igår?
Och det enda som kom ut ur mig va ett ynka litet: mhm..
Var så jävla trött, men inte när jag skulle sova på kvällen inte, nä då passa de sig att vara pigg, somnade väl runt 2 på natten, och klev upp halv 7 på morgonen..
Var så trött att jag trodde jag skulle tuppa av..
Men men, tog mig tappert upp ur sängen och iväg på skolan, där jag istället fortsatte min skönhetssömn..
Låg och sov på soffan i "uppehållsrummet" i ca 40minuter. Välförtjänt tycker jag =)
Idag så var det skola som vanligt, trött, trött, trött på allting.. om jag kunde, och om jag hade råd så skulle jag hoppat av skolan, så äre..!!
Efter skolan gick jag och mötte Sandra, vi vandrade bort till tågstationen för att få lite information om tågresan som vi ska göra ner till Borås den 24 oktober =D
Därefter åkte vi hem till Sandra och sen hem till mig, där det blev hockey och top model, och Isa det smarta jäveln avslöjade idag vem som kommer vinna alltihopa, bara för att hon hade laddat ner programmen och kollat. Faan åå! Då var denna säsong förstörd också!
Efter hockeyn så packade jag mina stuffs, och hängde med Sandra hem,där jag sitter just nu..
Ska sova här inatt.. Och ska åka till skolan alldeles för tidigt, men vad gör man inte för sin kära kusin =)
Hon börjar halv 9 medan jag själv börjar 10..
Nä, nu ska jag ta en dusch och sen lär vi väl ska sova eller nåt =)
Hörs och ses va? =D

PUSS & godnatt =)


Underbar låt!

Så jävla underbar!

När jag dör vill jag ha den här låten på min begravning!

Declan Galbraith - An angel

do the walk of life!

TJA!

Nu precis när jag sitter här och lyssnar på guld så tänkte jag: hoppas Dire Straits - Walk of life, spelas snart..
Och vad händer, jo den spelas just nu! NANANANANANNANANANA (8)
älskar den låten =D

Nu var det några dagar sen jag skrev igen, men se, här är jag, helskinnad och pigg! ja faktiskt så är jag rätt pigg, sov ut imorse och klev upp ca halv elva.. gjorde mig ett par mackor och ett glas juice, satte mig vid bordet och läste dagens tidning.. ja de är ungefär så mina helgmornar brukar se ut! =)
Vid tre ungefär åkte jag och the family till Sandra m. familj.
Jag skulle egentligen vara där med Sandra nåra timmar, men det blev så sent, eller ja sent och sent, klockan blev runt halv sex och skulle vi då sett film och så, och sen skulle jag gå hem så ja, blir rätt mörkt och kallt så fort nu såhär på hösten.. så jag åkte hem med tha family..
direkt när jag kom hem så började jag städa och dona, är inte klar än heller, men vi åt just middag, min favoriträtt, tomat&räkgryta med bröd.. så jävla cpgott!! tjockade faktiskt imig två portioner, bara för att det va gott ;)

nu spelar dom: IF YOU WANT MY BODY, AND YOU THINK IM SEXY, COME ON SUGAR LET ME KNOW!


nä nu ska jag fortsätta städa lite, sen kolla på Sing-a-long och ExtraExtra..
Imorn kanske vi tar en tripp upp till Holmborna, Seppo, Johanna och Hannes =) <3

PUSS

Välkommen till världen lilla älskade Hannes!

Som jag nämnde i förra inlägget så har min lilla kusin kommit till världen, och jag lovade att slänga upp en bild på honom när jag fått en, så här kommer bilden på min farbror Seppo och hans son Hannes.

Grattis Johanna och Seppo till sonen, vi ses snart! Pussar och kramar på er!


It's been a while

Men tja!

Nu är det så att jag har fått så otroligt mycket klagomål på att jag inte skriver så ofta i bloggen..
Men konstigt då? Man går i skolan fram till 4-5 på dagarna, kommer hem en timme senare, och äter mat, sen orkar man inte så mycket mer, så jag brukar lägga mig i sängen och vila, sen blir det väl teven en stund också..
Nu har vi gått tre veckor i skolan och jag är redan extremt skolless..
Jag har lust att hoppa av skolan helt!
Men såklart är det ju det här med pengarna också ja, vad ska man leva på? Man skiter ju inte ut pengar direkt!

Och mitt i denna skrivande stund så kollade jag just ut över mitt .. rum? kan man kalla det rum? hmm, ser snarare ut som ett jävla bombnedslag.. måste städa, för ikväll kommer vickan och ska sova här, plus att vi måste göra idéskissen till projektarbetet..

men ja, vad har hänt idag då? INGENTING!
Sov hos johanna i granlo inatt, åkte dit efter träningen igår, som för övrigt gick åt helvete!
Iallafall, började 10.00 imorse och slutade 11.40, bra dag va? NEJ!
jag va skithungrig hela tiden och höll på att svimma.. åt ingen frukost heller imorse.. men åkte hem efter skolan och gjorde lite pasta med köttfärssås, vilket jag satt och njöt av läääänge =) så jävla gott asså!

Nae, nu har jag inte tid att sitta här, måste plugga Samhällskunskap också som jag ska mejla in ikväll... jävla skit!
sen måste jag städa!

Förresten, innan jag slutar skriva så måste jag berätta att lilla kusin Hannes kom till världen igår! tolfte kusinen nurå (a)
Slänger in en bild när jag har fått nån... kolla in på Hannes mamma Johannas blogg vettja! =D
http://mumsans.blogg.se

Nu ska jag dra!

See you later, alligator! PUSS

hurra,hurra!

Var hos kusinen min och firade henne idag =) hela 16 år fyllde sandra i onsdags!
sandra, jag och andra kusin min, johanna, sjukade oss en massa med kamerorna, och som alltid hade vi skitkul, men dom blev lite sur när jag pratade om flytten till luleå om nått år, dom kommer sakna mig alldeles för mycket, men sandra skulle ta körkort så att dom kan hälsa på mig eller nåt? fast när jag kommer ringa dom så kommer dom trycka bort mig, snällt? haha! yeahright, ni kommer komma upp varje helg för ni älskar mig alldeles för mycket för att vara så långt bort från mig =)!

kom precis ut från duschen och sitter här inlindad i min morgonrock i frotté(stavning?)!
funderar på vad jag ska hitta på imorn, samtidigt som jag lyssnar på Mauro Scocco som sjunger "En sång till alla dom".
är nog en av mina favoritlåtar, och det är nog för att jag känner igen mig lite grann i den . . .
men åter till tankarna om vad morgondagen har att bjuda på; ska kanske åka till Johanna i Granlo, får se hur det blir, eller så kanske jag följer med resten av familjen till moster m.fam uppe i Liden, så kanske man har en liten chans att få träffa stumpilumpan Tindra, om dom är hemma vill säga..
fast om jag inte åker till johanna eller till Liden så blir jag nog hemma och tar en stund till att städa Audin, den ser ju fan förjävlig ut.. längtar tills jag har körkortet så jag kan få fixa och styla bilen som jag vill, och pappsen har lovat att bygga en baslåda till mig(a), vilket jag uppskattar till 10000%, man vill ju att musiken ska låta perfekt, = mycket bas!
men innan jag kan få körkortet i min hand så måste jag ju ut och köra bilen med manuell växellåda, jag va ju smart att börja med automat, så nu vill jag ha det också, men men, lär ju fan ta ett år innan jag har börjat köra ordentligt.. känns jobbigt! well, that's life!

Johanna sms:a just och ville att jag skulle komma till henne nu.. nu?! har ju inte ens nåra kläder på mig ju! är ju fan nyduschad, hm, aja, måste fråga pappsen om skjutss..

jag skriver när jag kan, Ciao!

Nu vickan har du fått lite mer att läsa! :D PUSS!


johanna, sandra, jag! love you bitches! ;)<3

give me strength!

men tjah!
kände väl att det var dags att skriva nåt här!

som ni kanske kan lista ut själv så har jag gått i skolan varje dag nu i 3 veckor, därför har jag inte uppdaterat regelbundet..
idag på skolan iallafall så vare rullstolsrejs på stan, haha, fan va fult!
igår fyllde kussen min år så jag åkte dit efter skolan och av mig fick hon ett presentkort på lagerhaus, och 6st subwaykuponger ;)

imorn är man bjuden på kräftskiva i Nacksta också, trevligt värre! Kärlek åt kräftdjuren!<3 Haha!

som några vet så är det inget mer jag och johan, kom fram till saker om han som jag inte accepterar i ett förhållande, plus andra saker..

jaja, nu ska jag hoppa i säng!, är skittrött!

over and out, världen går inte under!


aivan kuten tavallisesti

Kom på en ganska rolig sak alldeles nyss, eller ja, för er är det väl inte så kul, men för mig, för jag ska börja skriva rubriker på Finska, då kan jag skriva utan att alla förstår =P och vill ni veta vad det betyder så får ni fråga!

Iallafall. Nu är det måndag, ännu en gång, och en ny skolvecka har börjat..
Skrev ju igår att jag skulle gå på stan/birsta med Sandra, men träffade henne och Mickis i stan, och då bestämde vi att vi ska gå när vi har fått pengar istället.. och ingen av oss orkade gå idag.. jag har haft ont i huvudet hela dagen idag, så jag tog en alvedon för nån timme sen.. ska nog duscha och sedan sova tror jag.
Skrev ju också igår att jag skulle möblera om mitt rum, och att Vickan skulle komma hit och hjälpa mig, men det vart lite ändringar i den planen.. Jag har precis möblerat klart, så sorry Vickan, du fick inte vara med... Jag började med att rensa bort lite ur lådorna som jag har.. och när jag väl är igång så kan jag göra dom mest drastiska ting som man kan tänka sig..
Jag blev iallafall nöjd med resultatet och lär nog ha så här ett tag =I tror jag! Haha, jag ska inte lova nåt..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, därefter läsa lite teori, och sen sova..
jag uppdaterar imorn också, aivan kuten tavallisesti!

PUSS & godnatt!

RSS 2.0