Back home again!

japp, det stämmer! hemma igen! blir hemma heeela helgen! åker till matfors på söndag igen!
veckan på dagis har varit ganska tuff, mkt jobb. känner väl sisådär med trivseln men äh, skitsamma. man kan ju inte vara bra på alla ställen :)
sitter just nu och pratar med dessi på msn, åh vad jag saknat lillvännen :) men hon lär ju vara brat nu som alla italienare och stockholmare är ;) haha nä jag skojjar bara! lär väl få blondinbella på mig nu när jag skrev så om hon nånsin läser min blogg.. haha synd för mig. brat!
det är skönt att va hemma igen. saknar mamma som fan! eller ja hela familjen men mest mamma :D har nog aldrig haft sån hemlängtan som jag hade idag. har väntat på att få åka hem sen kl 6 imorse när jag klev upp. började ju 7 idag, slutade 13.00.
Nä nu ska jag äta korv med bröd!
See u later alligator!

Dagens låt, som jag har haft på hjärnan hela dagen!

I matfors!

Tjosan! Ja nu sitter jag vid en dator här hemma hos Maria och Nora.
Nora är ute och leker med sina kompisar medan Maria ligger och läser. Känns som att jag är väldigt osocial mot Maria. Menmen, har ju faktiskt inte suttit vid datorn sen i söndags :P
Vad händer i Sundsvall då?  Nåt spännande? Saknar vissa personer som fan! Men åker hem på torsdag. Fast då åker jag upp till Holm för att spendera valborgsmässoaftonen där :P men hela helgen är jag hemma så det är bara att ringa om ni vill hitta på nåt! Ni får ju gärna ringa nåt under tiden jag är här också :) fast inte före halv sex :)
nu ska vi käka middag :) Hörs!

Puss på er alla!

Söndag, sista dagen hemma på ett bra tag!

Tjoosan!!
Snart ska jag dra iväg på birsta med en skadad Jannina och en hjärtlös Vickan, det är bara jag som är normal ;)
Nämen, jag passar på att umgås med mina små älsklingar nu innan jag drar till matfors, haha det känns som om jag inte kommer träffa dom på flera år, men jag kommer ju komma hem på helgerna. kanske.
solen skiner idag också! och igår var jag ute hela dagen och jag har tillochmed hunnit bränt mig lite lätt på armarna. bra josse, bra. inte en tanke på att använda solkräm.

igårkväll var jag med vickan :) käkade lite chips och dipp medans vi såg på sex and the city - the movie.
väldans mysigt vare :)

nä nu ska jag dra, vickan kommer och hämtar mig om en stund :)
skriver sen när jag kommer hem!




ett råd: köp aldrig doftljus som har en doft av kanderade päron.
det luktar curry i hela huset! BLÄ!



you gotta make your own kind of music!

Hej! nu sitter jag här en snabbis. hur härligt väder som helst idag alltså! jag har varit ute i princip hela dagen! har till och med fått en liten gnutta färg tror jag.. känns och ser ut som det iallafall :P har precis lagt ner krattan eftersom jag blev klar med våran mellanstora gräsmatta. syrran krattade den lilla på framsidan av huset. nu är det bara stora och den andra mellanstora men dom orkar vi inte ta nu :P

nä nu ska jag nog ta ett glas vatten och sätta mig mot husväggen och få lite mer färg :)

ikväll ska jag vara med vickan iallafall, hon smsade nyss och hade precis vaknat men hon frågade om vi skulle hitta på nåt senare ikväll, får se vad det blir. kanske blir myskväll med film och popcorn? :) får väl se! jo nu skrev hon att vi skulle ha chips och dipp :D haha. nä nu ska jag dra! slänger in lite fina bilder som jag knäppte förut idag!

       
     

nu väntar solen på mig! bäst att passa på innan det blir kyligt!

Puss!

Akon - Sunny day

Dagens låt blir såklart

Akon -Sunny day!
 

Den soliga lördagsmorgonen!

Det är idag de och jag startade min dag med en härlig frukost ute på balkongen! hur härligt va inte derå?!
Sitter just nu och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra idag. Gårdagens planer blev inte av så jag var bara hemma och kollade på Så ska det låta, Talang 2009 och Dude, where's my car?.
Jag tror jag skulle va med vickan idag men jag vet inte hur det blir med den saken för hon skulle kanske vara med pontus och jannina..
jag åker ju till matfors imorrnkväll och på dagen så får vi främmande eftersom vi firar pappsen imorrn. det är därför jag vill hitta på nåt idag. kanske ska fråga stina vad hon ska göra ikväll :P kanske är dags för den där guitarhero turneringen mellan henne och mig ? ;) jaja, får se vad jag hittar på.
har jävla god lust att gå ut på terassen och sola lite, men jag har inge bra musik på telefon och jag vill inte riskera och ladda ner massa musik heller pga den där jävla Ipred-lagen. har ni hört om han som fick betala 100.000 i böter för att han hade laddat ner en massa musik och filmer. damn, jag står över asså!

Oh, btw, ni är för dåliga på att kommentera! Kom igen! Säg hej iallafall!

Tänkte förresten börja med Dagens låt och Veckans sötnos och Veckans idiot. Dagens låt det vet ni ju vad det är? För er som inte vet vad jag menar med Dagens låt så är det att den låt som jag verkligen tycker passar till denna dag, den lägger jag upp här på bloggen.
Med Veckans sötnos menar jag att jag ska utse en sötnos varje vecka, varje söndag kommer jag utse en vinnare. och för att bli Veckans Sötnos så gäller det att vara trevlig, engagera sig i något eller vad som helst, bara man gjort något bra. Och Veckans Idiot är alltså raka motsatsen, man har varit otrevlig, det kan förstås vara kändisar också som kan bli Veckans Sötnos och Veckans Idiot.
Så sätt igång och var snälla nu, och om ni gör något speciellt för någon så skriv det i en kommentar så kanske just DU blir Veckans Sötnos. :)

Nu ska jag ut i finvädret!

Puss!



When I see you, I run out of words to say, oh you're so damn beautiful!

Ja nu sitter jag här igen med musiken på bra och lagom volym, ni vet så det där riktigt dunkar fint i basen :) naaajs!
Vad händer ikväll då? Jag har verkligen ingenting planerat, så är det någon som känner sig ensam så ring/smsa!

Hela dagen idag har jag funderat på vad jag ska köpa till pappa i födelsedagspresent. han fyller år på måndag,
45 jävla år!

En sak till som jag har tänkt på idag är hur jag ska inreda min lilla stuga när vi har isolerat den och så. jag SKA inreda den själv. det sa jag till mamma idag, för då blir den snyggast ;)
Jag tror jag ska kika runt lite på inredningsstilar på internet :) se om jag inspireras. Mitt drömyrke är inredningsartitekt, men det kommer aldrig hända, för jag är för dålig på matte och fysik! plus att jag går fel inriktning också. skulle ha valt inredning och design istället!


sommaren 2007, goda minnen, goda skratt
snälla ta mig tillbaka tack!


favvolåten sommarn 2007

Bloggparaden

solsolsolsol

solen skiner! vafan sitter jag här för! nä nu blire en filt ute på terassen och ligga där och steka!

BYE!

freedom

Heeej!
vilken härligt dag alltså! idag blir det en kopp te i solen på terassen iallafall! med lite bullar till, och vickan skulle faktiskt komma och göra mig sällskap då :D
har precis kommit in efter ca en timme utomhus då jag har hängt tvätt och tömt våran släpvagn som var full med ved. jag stog i kortbyxor och t-shirt, och jag frös inte ett piss, snarare tvärtom, höll på att dö av värmen istället :P
sov hos vickan inatt iallafall eftersom jag inte hade nån hemmanyckel igår och jag ville inte väcka mamma och pappa för att be nån av dom att gå ner och öppna dörren. så jag åkte till vickan :) vi var hos jannina en stund också, sry om jag skrämde upp dig gumman men ja, haha, han kommer inte och hemsöker dig! promise! :D
vi åkte därifrån vid typ halv 1 eller nåt inatt.
kom hem till vickan och la oss i sängen vid 2 nångång. vaknade vid 8 för att mamma ringde och sa att jag skulle svänga förbi henne på jobbet när jag åkte hem, för hon hade min nyckel. somnade om när jag hade pratat klart med henne. vaknade igen 10.10 och åkte iväg 10.20. här vare snabba ryck ja!
kom hem vid kvart i elva typ. åt lite frukost/lunch, potatissallad och köttbullar :D mums!
Jaja, nu ska jag fortsätta dunka lite Akon :D


Beyonce and Iglesias - fake?

Kan detta verkligen stämma? Som ni kanske har hört så har nån uppgivit att beyonce sjunger falskt. hennes pappa blev väldigt rasande och sa att: dom som tror att beyonce inte kan sjunga efter 12 år som artist, dom måste vara idioter.
Men avgör själv. Jag tycker att det låter väldigt likt både beyonce och enrique här.. samma sak hände för honom för nått år sen som med beyonce.

Lyssna och kommentera!

chipmunks

vet inte vad det är med mig och chipmunksmusik ;) haha tycker det är så jävla skönt att lyssna på helt enkelt! hör själv!

T.I feat. Justin timberlake - Dead and Gone (gillar denna version bättre än originalet ;) )
Kanye West - heartless

Akon - Right now NaNaNaNa
 

Worlds Best beatboxer!

Godmorgon! Skulle egentligen på skolan idag och sitta och arbeta lite, men jag fick sitta hemma och jobba istället.. så ska mejla in lite uppgifter sen :)


Jag startar morgonen med lite cola och beatboxing! :)

Onsdagkväll

Ja nu har denna dag också gått. Imorron och på fredag ska jag gå i skolan, börjar halv 9 och sitter så länge som jag behöver.. skönt de. ska följa med vickan och säga hejdå till dessi också efter skolan.. hon åker ju till italien imorn, vilken jävla lyckost då!

Satt och kollade på Room Service förut, och DAMN va snyggt dom gjorde! E.M.D skulle få sitt "hängställe" utanför studion fixad. och jävlaranamma, nog det snyggaste jag sett någonsin på Room Service!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova! Ska ju faktiskt kliva upp halv 7 imorron!

Skriver väl imorron på skolan om hur det går! :)

Puss och godnatt!<3


Den grymt snygga ljusväggen som Johnny och Mattias byggde åt E.m.d, jag är riktigt avis!

Erik sjunger stämmor

Fastnaade ytterligare en stund framför datorn och hittade detta underbara klipp från Talang 2009. Seriöst, jag hade gåshud över HELA kroppen! amazing!


Ballar av stål - Bitterfittan

Blev inge ikea, dom skulle ha bilen full med grejjer.. så ja jag blev hemma. funderar på om jag ska gå ut i solen och sätta mig med en kopp te och dagens tidning som jag inte har läst än. ja det ska jag nog göra! :) kommer kanske upp nån bild sen på hur härligt det är ute! :D
på söndag åker jag till matfors btw, kanske inte blir så mkt bloggande men jag får säkert låna datorn någongång där :)
Aja, nu ska jag gå ut! Bye!


Puss!

Btw, Bitterfittan från Ballar av stål är ju fan bara bäst asså! Hahaha


praktik!

Jajamen nu äre nära! Ringde nyss till Åkarvägens förskola i matfors, hon skulle bara ut och prata med sina kollegor ;D nu ringer chefen igen! .............
JA! jag fick platsen! jag börjar kl 9 på måndag! härligt! äntligen är det löst! :D
ska bo hos familjen jarlestad i matfors:D kul att vara med den familjen :D åså får jag ju träffa nora och mopsen :D<3

haha nu ska jag ringa mamma sen kanske åka på ikea! :D hejdå!

Puss!

Onsdagmorgon

Godmorgon! Sov hos sandra inatt men nu är jag hemma, hon skulle ju till skolan så då åkte jag hem. Fyfan vad jag är trött! var vaken till typ 1-2 nånting, kommer inte ihåg. Låg iallafall med varsit colaglas och kollade på andra avenyn som sandra hade missat tidigare på kvällen så vi såg på det inatt.
Var ut en sväng med vickan igår också. Både sandra och vickan ville få mig att köra golfen, men nejtack!
Men fick iallafall lära mig att kolla och fylla på oljan. Kanske vickan ska hjälpa mig med hela teorin och lite olika saker man måste veta om bilen? Vore ganska perfekt det faktiskt :)

Nämen vad ska jag göra idag då? ingenting. är fortfarande hemma eftersom jag inte har hittat nån praktikplats. Fick inte platsen på ögården för att dom tyckte att det va olämpligt att jag som "barn" skulle jobba med vuxna människor. Men vafan spelar det för roll?!
Vad ska jag göra nudå? Ska ringa min lärare lite senare idag och fråga om jag kan gå i skolan i två veckor och sen kanske jag får praktisera på domsaga resten av veckorna, alltså fyra veckor, och att jag får ta igen dessa två praktik veckor till hösten. Jag ska ju ändå gå ett fjärde år.
Nä nu ska jag äta min frukost och sen lägga mig framför teven en stund!
Hörs sen eller nåt!

Puss!

Knäckebrödsdansen

HAHAHA, såg detta klipp nu alldeles nyss för första gången! fyfan va förjävla sköna grabbar asså!

Exotic sweetness, a magical time

Ja nu sitter jag här, ensam hemma, har tråkigt som fan. väntar på att det ska bli varmvatten så jag kan duscha nån gång!
ska iallafall vara med sandra idag efter hon slutat. hon slutade runt 15 tror ja, så jag lär väl ska åka dit bort nångång efter 16. tror jag ska moppen bort dit.. längesen jag körde gamla pärlan :) haha ja ni kanske tänker, snar 19 år och åker moppe? haha, men de är kul, jag åker för att det är kul och det är det enda sättet jag tar mig nånstans på. men mest för att det är roligt!
klev iallafall upp ca 10.30, ringde till domsaga om praktikplatsen igen, och denna gång fick jag prata med chefen, men hon sa att dom hade två st som va sjukskrivna så jag kan inte ha nån handledare, därför kanske jag får praktisera där om två veckor, men vad ska jag göra tills dess då? gå i skolan? ringa till ögården på alnön? äh, i värsta fall får jag ringa till opalen men där får jag egentligen inte vara eftersom det är min "hemma gård" så då får jag inte vara där.. :S  känns så jävla tärt nu. tur att jag ska vara med sandra sen så hon får lugna ner mig. ska eventuellt sova där också .. :)

nä nu ska jag höra med vickan om hon har lust att komma hit en sväng :) hjälpa mig och komma på lite förslag på ställen jag kan ringa till :P

Puss!


you are a person, so beautiful

det finns en tjej, en speciell person som har funnits hos mig alla dagar, alla nätter, varje minut, varje sekund. även fast det kanske inte har varit fysiskt. men psykist har hon varit med mig överallt. hon har funnits i mitt hjärta i 17 år snart :) den 10 september blir det 17 år. fatta hur underbart det är att få ha en så nära vän/kusin som du! dom minnen som vi har tillsammans, både bra och dåliga, kommer alltid finnas kvar, inget ska raderas.
vi är så lika men ändå så olika. det bästa med dig är att när jag vill bli hörd eller sedd, då får jag uppmärksamheten, av dig, även om ingen annan hör eller ser mig. men du ser när jag behöver någon, när jag mår bra, när jag mår dåligt.
jag hoppas du märker att jag ger dig samma uppmärksamhet som jag får av dig. jag hoppas att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. för ingen, ingen, kan mäta sig med dig. du kommer alltid, alltid, vara den bästa!

Älskar dig Sandra Jonsson, dör du, dör hela jag.








new shoes :D

fick förresten ett par nya skor av mamma i lördags, TACK MAMMSEN :D I like them a lot!



måndagnatt

usch, har inte uppdaterat på nåra dagar nu och känner mig hemsk för de!

iallafall, ska ta lite kortfattat om helgen och sådär :) i fredgas va jag med vickan lite grann :) vi tvättade bilarna och grejja :D dom blev väldigt fina och rena!

I lördags var jag hos linnsan! väldigt trevligt! började med att vi käka grillat, jag, stina, rasmus, linn, erika och carro, sen kom stefan också men han hade redan ätit. :)
efter maten drog vi upp till linns pappa och blev bjuden på en sjuhelsikes god drink där, fyfan vagod den va! måste fråga om hela receptet, vet bara vissa grejjer. MM skitgod! iallafall, sen drog vi ner igen och det kom mer och mer folk hela tiden, till slut var vi en massa folk :D haha linns släktingar va väldigt rolig, speciellt kusin hennes som va på mig typ hela kvällen och sen hennes farbror som däckade i soffan och sov där tills han stack hem senare på morronen.. iallafall, stefan spydde innan vi gick och la oss, så jag fick ta hand om han litegrann tills han tillslut kom och la sig. ( delade bäddsoffa med han) somnade på 1 sekund ungefär vid 5 - halv 6 tiden och vaknar först vid 7 och hela rummet snurrar, men somnar om igen och vaknar sen  vid typ 8-9 av att linns mamma öppnade balkongdörren i rummet så jag höll på att frysa ihjäl, fast att jag hade fullt med kläder och två täcken, men inte då, det va kallt som in i helvetet kan jag lova! somnade om igen nån timme men vaknade sen och låg och drog mig till typ halv tolv. stefan hade klivit upp redan och satt i köket när jag kom ut ur rummet, tog ett glas vatten och satte mig med linns ena lillebror och kollade på tv. sen blev det film, noll tolerans, sen skjutsade lena (linns mamma) mig till klockarberget där jag drog till vickan, var där en liten stund, sen skjutsade hon hem mig.
väl hemma så åt jag min efterlängtade, hm, frukost? vid 15 tiden ungefär. haha, sen till middag vid 19 blev det kycklingrulle från alforno :D den satt fint den!

idag så har jag inte gjort så mkt, sa ifrån min praktikplats på alen och söker nu ny praktikplats och måste ha en så fort som möjligt. har ringt till massa ställen, men antingen svarar dom inte, eller så är inte chefen där eller så är det för lite att göra eller redan praktikanter där. SUCK! men imorron ska jag ringa till domsaga och prata med chefen  där om jag får vara där :) kommer då bara jobba kvällar, vissa helgkvällar också. så det lär nog bli väldigt lite festande från min sida dom kommande 6 veckorna! men sen jävlar äre student tider och festandet börjar redan direkt efter praktiken! (nästan) :)

nä nu är jag väldigt trött och har ont i huvudet. ska se om sandra har somnat eller om hon fortfarande är vaken och kanske prata lite mer med henne på msn. ska vara med henne imorn efter hennes skola :) ska prata lite och umgås bara hon och jag :)<3

puss godnatt suckers!

JO DESSI  NU HAR JAG SKRIVIT!! :D

torsdagkväll :)

Hej! Först vill jag bara säga Grattis till Alex som fixade sitt körkort idag!! så var ut en sväng och åkte med han och sandra idag! riktigt kul!
Har städat lite idag och tvättat lite kläder, som verkligen behövdes eftersom min garderob nästan ekar tomt nu! men nu fylls den på med kläder igen!
För ett par timmar sen fick vi besök av farmor och farfar som kom hit på en kopp kaffe och lite bulla :D så jag passade på att fika jag med :)

har inte gjort så mkt mer idag faktiskt :P längtar tills på lördag, men avslöjar inte vad eftersom det är hemligt för vissa! men det kommer nog avslöjas på söndag..

förövrigt blev lillprinsen Hannes 7 månader idag! gud va tiden går fort! jag bjussar på en bild som är lånad av johanna!

ronny & ragge <3


hur jävla skön som helst FAN! ;)

Mama will hold me

Otroligt fin låt, går inte att hålla tårarna tillbaka!

nöjen, väder och matlagning :)

Tänkte först visa hur jag sminkade jennie i helgen som va då hon skulle på disco med påsktema :) och hon vann för bästa utklädnad :)

Jag är bäst på att sminka asså! ;)


Idag är det riktigt pissväder! det har snöat nu på morronen, och är sjukt less på de!


Men jag piggade upp mig själv med lite mat, som blev nå kycklingröra :D

jag började med att tärna en kycklingfilé och steka den i BBQ krydda :)

därefter blandade jag i grovhackad feferoni

och även lite majs

sedan tillsatte jag lite krossade tomater

När allt värmts upp så lade jag lite av kycklingröran på ett tortillabröd och
toppade med lite turkisk yoghurt.

sådär ja! då va maten klar! namnam! det va skitgott! ska nog bjuda någon
av mina vänner på detta så får dom säga vad dom tycker. men så ni vet,
om ni inte tycker om stark mat så är detta ingenting för er!
fast man kan ju självklart hoppa över feferonin :)

onsdag morgon

Godmorgon! Sämst väder idag alltså, men trots det så är det två stycken som är ute med en båt här utanför i ljungan.. Jag undrar jag om det går bra för dom att ro?

Jaja, har precis klivit upp ur sängen efter att jag har legat och dragit mig ca en halvtimme :) Johanna ringde vid halv10 och frågade om hon, seppo och hannes kunde komma förbi runt 12 nångång, självklart sa jag! så ska koka kaffe till dom åså har jag tagit fram lite bullar och en rulltårta :)
själv sitter jag och dricker te och äter chips från igårkväll :) mmm! Sweet chili chips! :D tack vickan!

Igår kom jag äntligen hem efter 3 dagars umgänge med Sandra och Jennifer. Vi har busat, kolla på tv, knäppt massa kort (jag lekte fotograf, och dom modeller), varit i birsta och bara haft allmänt trevligt :) sov där i två nätter alltså. så igår efter att vi vare på birsta så åkte jag hem, och det va skönt att vara hemma igen. var hungrig men fick inte mat förrän vid halv sju ungefär!
Sedan kom Stina, vickan och frida eftersom vi skulle ha filmkväll :) dom kom hit nångång mellan halv åtta och åtta. men vi började inte se på film förrän typ, halv tio.. vi såg på twilight, och ja jag måste erkänna, den va rätt bra faktiskt, jag hatar overkliga filmer men denna va okej.. förutom att den där jävla edward, som alla tycker är så jävla snygg, han va ju skitful! då va hans systers kille mycket snyggare! Jesper, eller tex, den där elaka som försöker döda Edwards tjej, James, MHMHMH, han va snygg som satan! :D
Tjejerna åkte hem vid 12 och jag gick och gjorde mig två mackor och ett glas oboy :D sjukt sugen! och jag spillde oboy i sängen, inte så mkt, men jag nös medans jag höll i glaset så jag röck till och så spilldes det lite..
somnade runt ett halv två nånting..

Jaja, nu får det räcka för stunden, skriver kanske sen efter att familjen Rytkönen/mykkänen har varit här :) kanske kommer upp lite bilder också :)

Puss!

Goooooodmorning sunshines!

Solen skiner men den där jävla dimman  gör så att det inte är riktigt kanonväder! hoppas den försvinner snart ;)

Idag ska jag vara med sandra och jennifer, fast jennifer vet det inte än tror ja.. men sandra skulle på dop vid 13 ungefär, så hon kommer väl hem runt 15-16, men jag ska åka till sandra vid två ungefär eftersom vi inte vet när jennifer kommer, så nån  måste ju vara hemma så det blev jag.. faster och resten av familjen är i holm så vi tre tjejer blir själv vi :D jag och sandra köpte två st bingolotter igår på finska föreningen, så vi ska spela ikväll ;) haha
förresten så vann farfar kareoketävlingen så nu har han gått vidare till semifinal :D han va as duktig! har aldrig hört han sjunga förut och jag skulle lätt kunna sitta en hel dag och höra han sjunga!
Jag blev faktiskt själv ganska sugen på att ställa upp nästa år. man måste vara minst 15 år, och man behöver inte sjunga på finska (som jag trodde) utan man får sjunga på svenska också :D hm, får se om jag ställer upp! :)

nä nu ska jag fortsätta äta frukost :) måste gå och snyta mig också, har blivit förkyld! dumma mamma har smittat mig!

Puss!


påskafton hela daaagen!

Glad påsk alla små och stora, smala och tjocka, långa och korta! Har ni fått nå påskägg idag då? Det har jag! Japp så man blev 200 spänn rikare :D
Idag är jag faktiskt på rätt bra humör, har legat och vilat en massa och bara tagit det lugnt.
Men det är en sak jag har legat och tänkt på lite grann, eller inte bara en sak, men aså, det jag har beslutsångest över det är: ska jag övningsköra med pappa ikväll? eller ska jag: åka på finska föreningen och stötta och kolla på farfar när han sjunger? eller ska jag: följa med vickan till zandra ikväll? aså, ja, jag vet inte, jag vill helst åka och kolla på farfar eftersom jag sa till honom för nån vecka sen att jag ville komma och kolla, och då känns det ju taskigt att inte komma?
jaja får se hur jag gör..
har också legat och tänkt på framtiden litegrann.
jag kan tyvärr inte skriva vad vi ska göra efter som folk som inte behöver veta detta, speciellt en person, brukar läsa min blogg ibland, och jag vill inte att hon ska hålla på att tjata, för jag riktigt HATAR henne.. men jag och vickan har lite planer/funderingar om en sak, och idag har jag suttit och kollat runt lite på internet och jag har mejlat en tjej eftersom jag blev väldigt intresserad..men få se hur det går.. :)

jaja, nu ska jag draaa, tror jag ska följa med mamma och pappa och handla lite :P

farfar ska iallafall sjunga kl 20.00 så jag har ju tid på mig att fundera :)

Puss! och ha en fortsatt trevlig påskhelg!

Längtar efter riktig våååååår och sommar!

I cant fix it

Jag behöver hjälp med en riktigt bra och snygg design, äre nån som vill hjälpa mig? jag har ingen fantasi då det gäller headers och jag vet inte vad jag vill ha för färger.. eller jo jag vet vad jag vill ha för färger men jag hittar inga som passar.. jag vill ha en vårig blogg, med ljusa fina färger, lite blommor och sånt som hör våren till! snälla är det nån som är skicklig på detta som kan hjälpa mig? :O

adda mig isåfall på msn: [email protected] eller skicka en kommentar, men adda helst!

brand new shit

ja nu har jag börjat fippla på en ny design igen.. ska försöka göra en riktigt snygg header.. :)

fortsättning följer :)

Kent - Utan dina andetag

Går inte att sluta lyssna på den här! Har aldrig känt igen mig så mycket i en låt som denna. Men är man olyckligt kär så är man.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

no one knows

vet inte hur jag ska klara det här. allt som kretsar omkring mig nu är ett rent helvete, jag kan inte fokusera på mig själv och mina egna känslor. kan inte kontrollera tiden eller vad som händer. vad händer?
att vara olyckligt kär är inget nytt för mig. varför ska alltid jag drabbas? en kompis håller på att rasa ihop, det är förjävligt, för som vän så känner man sig misslyckad att man inte upptäckt det tidigare. att jag bråkar med mina nära och kära händer allt för ofta. jag känner mig värdelös. jag frågar mig själv varje kväll, duger jag? är jag bra? vill någon ha mig? finns det någon att älska och att älskas av? om någon kunde ge mig svaren på alla mina gåtor så skulle det vara guld värt för mig. men varför skulle den turen ges till mig, när jag ser alla andra runt omkring mig som är lyckligt kära, har bra relationer till alla sina vänner. varför är jag just jag?


parteyyy!

Halloj!

är astrött efter en lång natt fylld av fest och bilåkning. :D var hos zandra på 20 årsfest, det va riktigt trevligt, dock var jag nykter men det gjorde inte så mkt :) åkte från zandra typ vid halv 1 nån gång, då skjutsade vickan ner folk till krogen och så, men jag skulle inte ut så jag och vickan åkte runt lite i mysaudin :)
åkte och köpte mat på max, hämtade upp dessi och empan, sen vid 4 imorse så bestämde vi oss för att röra oss hemåt, så jag va hemma runt halv 5, gick och la mig, slocknade direkt.
och jag ställde klockan på 11 nu på morron för att jag inte skulle sova så länge eftersom jag och vickan ska åka upp till bispgården snart :) iallafall så vaknade jag av mig själv av att det va så ljust på rummet mitt, jag tänkte att klockan kan inte vara mer än 9- halv 10 eftersom jag hörde mamma snarka från deras sovrum, och hon sover aldrig längre, men jag hade fel, kl va 10.58 när jag kollade på mobilen. och vet ni vad? mamma sover fortfarande! måste nog väcka henne så hon inte sover bort hela dagen :)

jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa lite :)

PUSS!

inte långt kvar nu!

räknade just i almanackan att det bara är 69 dagar kvar tills jag och mina jämnåriga vänner tar studenten!! :D


Kom änglar

Hej! Är riktigt  dålig på att uppdatera här nu, menmen, nu är jag här igen!
Jaha, vad har hänt som senaste dagarna då? Nja inte så mycket, har gått i skolan och idag hade jag 2 prov, ett svenska prov och ett samhällsprov i ekonomi som jag missade när jag hade magsjuka.. och ja, vad kan jag säga om dom, det gick SKIT! har läst på om helt andra saker, satt uppe till typ halv två och pluggade inatt, sov hos vickan :) du är så goo! <3

iallafall, har börjat fundera på om jag ska gå på studentbalen, så ja, nu är jag på jakt efter en klänning, men pratade med farmor om det så hon skulle ringa en tant som brukar sy klänningar, så då behöver jag bara köpa tyg själv..
balen är på min födelsedag,  alltså den 30 maj, och jag sa till mamma att jag vill ha inträdet till balen och klänningen som födelsedagspresent, men hon blev väl inte allt för glad eftersom jag har sagt länge nu att jag inte skulle gå, men jag gick in på Nobelfesten i nian så detta blir ju ungefär som once in a lifetime för mig känns det som, tror inte att jag kommer få gå på nå andra baler i mitt liv, och tänk, studentbal, bara en gång! så ja, vad tycker ni? ska jag tjata på mamma tills jag får eller ska jag skita i det? jag tror själv att jag kommer ångra mig! men ja..



känner mig tom, splittrad och helt svart. vet inte vad jag ska göra. ska jag bara ta dagen som det kommer eller ska jag blicka framåt? jag saknar närhet, närheten som de flesta andra får känna. men jag har aldrig kännt den närheten och tryggheten på riktigt. jag vill inte leva i ett låtsas land. ungefär som alice, i ett underland. klarar inte det, snälla, lyssna på orden som jag försöker få ut ur min mun. tolka mitt kroppsspråk, se mig, hör mig, behöv mig!

RSS 2.0