you're you, and im glad

hallo alla vintergalna och icke vintergalna.
ni som gillar snö borde ju vara extremt överlyckliga nu, medan vi som inte gillar snö nästa bälar sönder.
nämen, kul då? hatar snö, hatar vinter, hatar kyla! ta mig till thai!

Igår och idag jobbade jag litegrann, både på dagis och på fritids, så nu kommer man få lite stålar in på kontot, efterlängtat! =)
har dragit på mig en rejäl förkylning med både hosta, halsont, snor som rinner och feber..
så jag fick inte ens gå på hockeyn imorn! timrå möter modo, kommer gå jävligt bra känner jag på mig!
igår slog vi skellefteå med 4-3.
skellefteå ledde först matchen med 2-0 men vi vände och vann istället  ;) härligt!
bestämde just med mig 12åriga kusin att vi ska gå på stan någondag här framöver =) trevligt trevligt !

kom på en lite rolig grejj nu..
alla mina rubriker kommer handla om en speciell person, och den som tror att den vet vem det handlar om måste skriva en kommentar, så avslöjar jag det någon gång framöver! :D

nu är det roomservice! CIAO

we can go on together

tja! dags för ännu en uppdatering från mig kände jag =)
Helgen var rätt lugn, började i fredags med ett krogbesök, men blev inte där så länge, tog 1.15 bussen hem med stina, och under resan hem så kom jag på att jag har empans mobil, pass och snus, så jag ringde vickan och sa de, och empan blev hysterisk eftersom hon skulle till norge med 5.10 tåget nästa morgon.. jahapp, kom hem, somnade runt halv3, klev upp kvart över 4 och fick skjutss av pappa in till tågstation för att lämna empans grejjer, sen skjutssade han hem mig igen, och sen åkte han in mot stan igen och skulle jobba. ojoj vad trött jag var.. sov till, ja runt 12-13 kanske.. kommer inte ihåg, då klev jag upp iaf.
lördag skulle jag egentligen ut, men har man inga pengar så har man inte.. och dessutom fick jag inte heller för morsan eftersom jag ska ut nästa helg, och nästnästa. ja så lördagskvällen tillbringades framför teven..söndag, klev jag upp tidigt och tvättade pappas bil :D sen städade jag på rummet, eller ja iallfall började, är inte klar än. så städning väntar idag!
Ska ut en sväng till sörberget idag också, ska till nåt ställe där dom hyr ut maskeradkläder =) ska ju på halloweenfest till helgen! nån som har nåt förslag på vad jag kan vara? förutom häxa, det är för traditionellt, jag vill vara ngt annorlunda. :D

Jaja, nu ska jag fixa lite frukost och sen börja tvätta (lite?) kläder! Fick ihop till två fulla tvätt tunnor igår! :P

CIAO

vilken härlig dag!

Tjollahopp!

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen, men jag klarar inte av att skriva varje dag, det går bara inte. Så ni får stå ut med ett blogginlägg lite då och då.
Skönt att vara hemma idag iallafall, men har en jävlig huvudvärk, men ska vara en stund med vickan sen iallafall =) får se vad vi hittar på för bus =)

Igår spelade Timrå mot Brynäs, och vann med 3-1! Wohooo :D

Nu sitter jag här och lyssnar på radio guld med Per-Åge Karlsson, som låter som Lars Lejionborg. ;P tycker jag iallfall!
ska snart göra i ordning lite frukost, sen kanske jag tar tag i tvätten uppe på rummet, har en ca 30cm bred gång från dörren till sängen, resten av rummet är täckt av prylar och kläder! så skulle behöva städa där!
Nu blev jag plötsligt riktigt röksugen, men har inga cigg, och jag ska vara stark och låta bli!
Fast Vickan kanske är bussig och bjuder på en sen (a) ... =)<3
Jaja, nu måste jag ha maat!

CIAO!

LITA INTE PÅ FEL PERSONER, DU KAN BLI JÄVLIGT LURAD!!  I DID THAT MISTAKE!

This life is a wall of rain

Hej! Sitter på skolan nu och väntar på att mina klasskamrater ska komma tillbaka från lunchen..
själv sitter jag här med Johanna och Jim och bara slöar, orkar inte äta idag heller, mår illa helt enkelt, vet inte vad det är för fel..
Ikväll ska jag och Vickan åka till Carro och kolla på film, The butterfly effect!

Igår var väl inte världens bästa dag, mamma kom på mig med rökningen, fast hon blev inte så arg, sa bara att det va onödigt och att jag skulle sluta med det, men får se hur det bli med det..
Ska kanske jobba i eftermiddag också! woho, tjäna lite pengar =D

Nu har jag inget mer att berätta, CIAO! =)

Turn around, stick it out, even white boys got to shout!

denna dagen har bara varit massa skit, förutom lite mys på skolan (a) åkte in så jag var där vid 10 ungefär =)
har mått illa under dagen, inte haft någon matlust, så har inte ätit något på hela dagen förutom en rostad macka tidigt i morse.
jaj, nu kom mamma och fick damp, ska iaf ut och åka med vickan en sväng sen
nu ska jag äta.. ciao!

all your problems are back to stay

Hej!
Det är tidigt på torsdag morgon och jag mår asdåligt, dels mår jag illa, har gjort under hela natten, jag är trött eftersom jag har sovit ca 3 timmar max, och dels för att det är världens tråkigaste väder ute.
Jag vaknade som vanligt sent och klev upp för ca 15 minuter sen, måste ha hjälp på morgonen för att klara av att kliva upp.. Men ska nog ta mig in till skolan senare, börjar egentligen 8.25, men jag åker nog in till efter lunch..
Som sagt tdigare i min blogg så är jag extremt skolless, och det har nu fått sina konsekvenser, det är inte det att jag skiter i att gå till skolan, utan jag orkar bara inte engagera mig i de ämnen som är viktigast tex. som

- Samhällskunskap, vad fan är det vi gör där? Massa skit om demokrati och grejjer! Usch, jävla skitkurs! Jävla skitlärare!
- Svenska B, det har aldrig varit min grej, svenska alltså, att läsa massa böcker, skriva krönikor och shit, dra åt helv*te!
- Människor i behov av stöd, ja där behöver jag nämna lärarens namn Birgitta Fransson, så fattar alla som har henne.
- Pedagogiskt ledarskap, jag har fortfarande inte fattat vad kursen har för mål och jag vet inte ens vad vi jobbar med där.

Men, jag måste ju gå i skolan och klara av dessa ämnen (även om det är tufft) för att kunna komma in på universitetet.

En till sak jag less på nu är mitt bankomatkort, eller ja min plånbok över huvudtaget, helt tomt! :O fast ska det verkligen vara kortet och plånboken jag ska vara less på? Nej såklart inte, det är ju jag som har spenderat alla pengar på INGENTING! Resan som skulle bli av till Borås sket sig eftersom jag inte får låna pengar av mamma..

Jaja, tror jag måste gå och vila lite, mitt huvud kommer annars explodera, det bultar som fan.
Godnatt/Godmorgon? ? ? ? ? :S

Ciao!


du är allt jag behöver!

När allt känns som en stor svart vägg, som kommer emot mig, som vill träffa mig, och slå ihjäl mig, så finns du där.
När det är tungt och kallt, och jag söker värme och trygghet, så finns du där.
När allt går i motgång, inget går som man vill, så finns du där.
När jag bara vill vara med någon, prata med någon, så finns du där.
Det är det viktigaste för mig, att du finns hos mig, överallt, du har en plats i min själ.
Jag längtar alltid till nästa dag då jag får vara med dig igen, för det finns ingen annan som du.
Du har en personlighet som skiljer sig från andras, du är speciell, du är mycket bättre.
Victoria Ericsson, skulle jag någonsin förlora dig så vet jag inte vad som skulle hända, troligen inte mycket eftersom jag inte skulle klara av att vara utan dig.
Jag brukar ställa mig frågan; varför jag började känna dig så sent i livet, men brukar försöka att tänka att; vilken tur att jag har lärt känna dig, istället!
Och den tanken får mig att känna mig alldeles varm inombords, och att jag verkligen betyder något för någon.
Jag vill alltid finnas vid din sida. Du finns alltid hos mig, i mitt hjärta och i min själ! <3
Älskar dig min vän, Anna Victoria Ericsson! <3

Helgen har varit lugn, inte gjort något särskilt..
Var bara till liden ett par timmar idag hos Tindra som fyller ett år imorron, så vi firade henne idag..
När jag kom hem blev allt värre. Fick ett samtal från min kusin Sandra som berättade att min farmors bror, Ville, har gått bort. Usch, bara tanken på honom får mig att bryta samman. Sommaren 2003 var den lyckligaste och värsta sommaren i mitt liv, jag fick äntligen träffa honom, för första och tyvärr sista gången. Saknar honom oerhört mycket, hans skratt, och hans glada skämt och hans danser som alltid fick en att skratta!
Inte nog med det så är Kristian helt förstörd, hans kompis skadades så allvarligt igår så att han inte har vaknat än. Jag känner inte hans kompis, men hatar att se mina vänner så ledsen..
Iallfall, så har Sandra, Alex och jag kommit överens att avvakta med Boråsresan som vi skulle göra om 3 veckor.. Pga att alla vi i släkten behöver varandra just nu.

Självklart så har jag pratat med Vickan om det här, och hon är så jävla söt och rar ungjäveln! Hon berättade också att hon har en present till mig :P undra vad det kan vara ? :)

Idag när vi var och handlade på Ica Maxi så tecknade jag ett abonnemang inom telia, så jag ska få en gratis telefon.. En Sony Ericsson C920, får den om ca tre veckor =) LÄNGTAR =D

Jaja, nu ska jag ta och duscha och sedan sova eller ngt =)

PUSS!


RSS 2.0