I got soul, but I'm not a soldier!

Kom just hem från Vickan där jag har hjälpt henne med lite möblering!
Och vi kom på att jag ska möblera om mitt rum också, så hon skulle komma och hjälpa mig =) Ska nog passa på att rensa lite då också.. Slänga allt onödigt skit och bara spara sånt jag verkligen behöver!
Imorn börjar jag runt tio och efter skolan ska jag och Sandra antingen åka till birsta eller gå på stan, beror på vad vi känner för imorn =)
Men jag slänger väl in något onödigt inlägg imorn också ska ni se =D

PUSS & godnatt


Ted

Himlen är oskyldigt blå 
Som ögon när barnen är små
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för
Älskling jag vet hur det känns 
När broar till tryggheten bränns
Fast tiden har jagat oss in i en vrå
Är himlen så oskyldigt blå

I wish for better

Halloj!
Ja nu har man dragit sig upp ur sängen, ännu en gång.. har vaknat flera gånger i natt, säkert en 5 gånger för att gå och kissa.. och jag har sån tur att jag har svårt att somna om när jag väl har vaknat också!
Nä så nu är jag måttligt less.
Som ni ser så har min blogg förändrats lite, ny header, nya färger och en iPod i spalten till höger. I iPoden finns 10 låtar som jag diggar utavhelvete nu =D lyssnar på dom hela tiden, så hoppas ni också tycker att dom är bra!
Igår var jag med Sandra lite iaf, kom väl hem runt halv tolv igårkväll..
Ska till birsta med Sandra imorgon efter skolan, ska kolla efter nå höststövlar och nån jacka kanske =)
Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skickade ett sms till Stina och frågade om hon ville hitta på nåt lite senare, annars får man väl fråga nån annan.. orkar inte vara själv och inte göra nånting, känns så meningslöst, när det är på helgen jag ska passa på att vara med kompisar.. kommer bli så jävla mycket i skolan nu så jag kommer inte ha tid till massa rännande med vänner!

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan glo på teve lite tror jag =)

PUSS


Here I belong!

Hejsan!
Nu är första skolveckan avklarad, och det har varit rätt soft! Det sämsta med våran skola är väl att vi måste äta på Västermalm, där det inte finns tillräckligt med platser.. så Nej Tack! I'll be fine!
Idag efter skolan gick jag till dagis och hälsade på en stund, åså skulle jag få skjutss av Johanna hem så då passar man ju på =) Gud va stor och fin magen har blivit på henne nu! Bara tre veckor kvar, shit vad jag längtar!
När hon ändå va hemma hos oss så drack vi lite kaffe och snicksnackade lite, sen kom vickan och färgade håret på mig, så nu är det lite ljusare, typ ljusbrun/röd. =) blev faktiskt riktigt nöjd! nu är det bara utväxten som ska fixas..
Imorron blev det ändrade planer men jag ska iallfall vara med Sandra, får se vad vi hittar på för skojj, kanske vi åker ut till Birsta eller om vi hyr nån film kanske =P


Måste bara säga att: Johan, du är den bästa, och du är min älskling!

Nu ska jag borsta nötterna och därefter kojsa!
NattiNatti!

PUSS

Ajöss och tack för fisken!

Har varit in och lekt lite med Josses blogg. Skriv gärna vad ni tycker! Hoppas Josse själv blir nöjd annars ändrar jag det imorrn kväll. Skulle väl slinga håret på dig då, eller? Jaja vi hörs väl imorrn! Håll tummarna för mig Stumpan! Jaja nu ska jag sova! Annars blir det nog inge bra imorrn! Vi hörs, God natt!

Over and out!

/ Vickan!

there wasn't a bananacake!

tjenispenis så här in på tisdagskvällen!
idag var det första skoldagen för oss treor.. jag sov hos vickan från igår, och vid elva gick vi + några till från klassen på Saigon för att äta lunch, och sen iväg mot skolan, och självklart fick Jennie köra oss =D vi satt ett bra tag och väntade på att klockan skulle bli ett.. vi gick in och satte oss i ett klassrum, där Göran och Christina gick igenom lite saker om skolan och så, eftersom det är helt nytt =)
vi slutade kvart i två och då körde Jennie oss till stan, snäll som hon är =) tackartackar!
Jag, vickan och jessica drog in till vickan en stund för att hämta grejjerna, sen drog vi ner på stan och gjorde lite ärenden.. efter det drog vi hem till vardera hem..Jag käkade, var en stund med Stina eftersom vi hade lite att "göra", eller iaf jag, men hon var stöd =) och jag säger bara, det blev ingen banankaka i micron.. (bara vissa som fattar) haha!
så allt är GRÖNT! =D
Sen var det på tiden att åka på träningen! Bowlade i en timme, sen åkte jag hem.. hamnade här, och ska nu hoppa in i duschen, välja kläder tills imorron, och sen kojsa hade jag tänkt =P så ja mina vänner! vi hörs och ses!

Om ni vill, vågar och kan, godnatt allihopa!

PUSS

signed by josephine!


ohne dich

Hejsan!

Idag är det söndag och det är två dagar kvar tills skolan börjar.. jag längtar faktiskt lite eftersom jag får träffa alla mina underbara klasskompisar igen =)
Planerna för idag är städning på rummet, lite rensning i garderoben, och senare ikväll ska jag ut och käka med Sandra innan vi går på bion. Vi ska nog gå och äta på Saigon, och filmen vi ska se heter Love Guru, mest bara för att Justin Timberlake är med där ;) vi får nog en trevlig kväll, eftersom jag alltid har trevligt med Sandra!

Igår kväll vid sju så drog jag till Stina, sen vid åtta drog vi och Rasmus ner på fläsian.
Det skulle tydligen vara nån dunderfest där men det sög balle! Det var bara massa småfjortisar och idioter som var där, så vi drog efter en stund..

Nu är det inte långt kvar tills lilla kusin Hannes kommer till världen, mindre än en månad! Gud vad jag längtar!

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen tror jag..
Hörs ikväll eller imorn!

PUSS

signed by josephine            


Am I all alone?

tja!

äntligen sista på jobbet! gudars vad skönt! har verkligen lidit nu i fyra dagar.. kvart  i sex har jag klivit upp dessa dagar!
inatt sov jag hos stina eftersom jag inte orkade sova hemma..
stängde idag halvsex och kom hem till stina runt kvart över sex och hem hit till mig vid halv sju.. åt lite mat och sen raka vägen ner till badkaret, där låg jag tills för en stund sen bara.. så nu är jag helt slut.. skulle kunna sova nu närsomhelst!
imorgon ska jag kanske åka och bowla lite med stina och rasmus i birsta, så jag får testa kloten lite eftersom träningen börjar på tisdag ;)
på söndag lutar det mot en biokväll med sandra =) !

men just nu, ska jag köra in moppen, göra mig i ordning och lägga mig framför teven.. kommer antagligen somna, men det ska bara bli skönt!!

PUSS

signed by josephine!


im sitting here, waiting for new a adventure

godkväll mina damer och herrar!

på jobbet idag så har det flytit på jättebra, var på Hemmanets fritids och jobbade mellan 7.30 - 16.30, så nu är jag helt
S L U T.

nu ska jag sova, och imorron åker jag på St Olof och jobbar igen!
får träffa "lillgrisen" då, som jag och stina kallar honom, skitsöt! =) hahaha!

jaja, godnatt! =)

PUSS 

signed by josephine!


hard work work!

tjenispenis!

första dagen på jobbet avklarat.. känns lite konstigt att barnen som vi jobbar med är så stora jämfört med barnen jag är van vid.. detta är barn mellan 6-9 år, och jag är van vid ungar under 6 år.. =)
men visst är det kul, bortsett från att man har lite olika uppfattningar och olika åsikter om vissa saker, men det är sånt som alltid finns på arbetsplatser.
iallafall, igår när vi va på kalas så blev Nora överlycklig när jag kom, hon hoppade upp i famnen på mig och satt som fastklistrad. jag sa ju det, jag är hennes present.

jaja, nu ska jag ner och basta, sen lägga mig och sova.. börjar kl 8 imorron uppe på hemmanets fritids.. så måste va pigg =D..

PUSS! <3

i hope you don't mind

goddagens!

hinner bara skriva en snabbis, ska på 6-års kalas om nån minut bara.. men iallfall, de va en tjej som ringde från ett fritids i nacksta och undrade om jag ville jobba nu i veckan, men idag kunde ja inte eftersom jag inte är riktigt frisk, och på onsdag ska jag jobba på hemmanets fritids så det blir bara i nacksta imorn, på torsdag och fredag.. skönt med lite klirr i kassan! :D

aja! måste kila! PUSS! <3

dust in the wind

blåser, blåser och blåser...

inget bra väder idag, och det är lite tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot att få lägga mig i solen och få färg för sista gången (?) i sommar..
det är den 17 augusti och gröna träd, men knappt någon sol och ingen värme.. ska det vara så? vi kommer säkert få vinter i oktober redan..suck

idag, har jag inte gjort så mycket, vaknade runt elva, då stina ringer och frågar om jag ska hänga med till selånger, men jag va tvungen att vara hemma eftersom syrran inte får vara hemma själv, speciellt inte när hon ligger i feber.
jag har smittat ner min familj, förutom mamma.. själv har jag klarat mig ifrån feber, tror jag iallfall, men jag har skitmkt hosta och är snorig. igår morse hostade jag blod så blev lite rädd, men sen kom jag på mig själv att jag snarkar ju på natten så halsen kanske har blivit torr och sen tar jag i när jag hostar, så det är nog därför..
iallfall, så gick jag ut vid fyrasnåret ungefär och bytte bur till Nellie.. Hon kanske ska säljas till en tjej som bor i Skåne.. men det blir nog bra eftersom hon är uppfödare..
kom in bara för en liten stund sen och nu har jag fixat en god tacotallrik, dock utan bröd eller nachos, eftersom jag och resten av familjen går på sån där äckel GI-metoden.. men det funkar ju iallafall, sen förra onsdagen har jag gått ner 6 kg så är nog rätt nöjd =) men I'll keep going down!
ikväll kanske stina kommer hit en stund och ser på film med mig om det inte blir för sent vill säga eftersom hon ska börja jobba nu imorron och jobba veckan ut.
och nu när jag skrev det där kom jag att tänka på att det bara är en vecka kvar tills skolan börjar! fast alla treor börjar på tisdagen kl ett, bara för att vi är bäst! och sen är det bara nio månader kvar så tar vi studenten! oherregud! vad tiden går fort!

imorron ska jag på barnkalas/middag hos mina låtsas tremänningar. Lillstumpan Nora fyller ju år! och jag har inte köpt något än?! ojoj! äh, hon får väl en dunderkram och en puss så blir hon glad, eller aa, hon blir ju glad bara jag kommer dit, så jag är nog hennes present :D haha!

och kl sju imorse åkte min bästaste vän till Spanien. vickan lämnade mig ensam här i äckelsundsvall bland dårar och rat.. fast jag lämnade ju henne när jag va i skåne så det får väl gå för den här gången då! men saknar henne redan! och vi kommer ju inte kunna ringa till varann heller eftersom det är så dyrt, men hon sa att hon skulle logga in på msn nåt där nere så vi kan snacka.. så det är ju bra =) STOR KRAM TILL VICKAN!<3


jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra en kopp te för min kära lilla hals.. =)

PUSS


hold on that feeling

Men Tjollahopp på er!

Mjo visst vare längesen jag skrev, och då skrev jag också att jag skulle öppna bloggen den 25/8, men jag har ändrat mig, från och med nu står min blogg
ÖPPEN!

Tänkte starta bloggandet med ett saftigt inlägg om min käraste(?) vän Victoria Ericsson.
Hon är rätt cool faktiskt, fast hon är blond, alltså inte vidare smart, vilket ett x antal ggr har bevisats.
Förutom ganska knäpp så är hon otroligt lat, orkar inte ens gå 300 meter till skolan, utan ber sin morfar om skjuss!? Haha, då är man extrem.. eller va säger ni ?
En sak som man relaterar till hennes hårfärg är det hockeylag hon håller på, Luleå, va fan är det för skämt?
Men som jag har sagt förut så är hon snäll och "omtänksam", hon låter ju dom flesta killar ta henne i alla hål som finns, inte bara i sängen, det kan vara på balkongen, köksbänken och matsalsbord! Så hon är ju rätt snäll med pojkarna alltså.
Jag kommer aldrig bli som Victoria, aldrig någonsin, för jag är redan mycket bättre och jag tänkte inte sjunka 5 levels för att komma på hennes stadie. Så tyvärr, du får leta någon annan som är lika osmart!


Men du vet Vicktoria, att även om du är blond, hejjar på Luleå och är väldigt "omtänksam" så ÄLSKAR jag dig för den du är. Jag behöver ingen perfekt vän, jag behöver dig!
   

CIAO! <3

RSS 2.0