Friday im in looove!

Nu var det äntligen fredag idag, vilket innebär att det är heeelg!
Om en timme ska jag dra till skolan, då kommer vickan och hämtar upp mig :)
Jag tror faktiskt att vi bara har en lektion idag, svenskaB, om det är så så slutar jag 11.20 :D rätt nice :)
För naturkunskapsläraren är sjuk och jag tror inte vi har någon religion för idag skulle vi passa på att göra studiebesök och grejjer..

Imorse ringde jag banken och kollade om jag hade fått studiebidraget, och japp, de hade jag :D nu är jag en tusenlapp rikare! :D men de mesta av pengarna kommer gå till min förbaskade telefon räkning som ligger på 1600 drygt..
men ska ringa till Telia senare idag för att kolla med dom om jag kan betala månadsvis istället för kvartalsbetalning.

Nej nu ska jag nog se på teve lite grann :D vickan kommer ju inte förrän ca 50 minuter :D

Tjingeling! :)

mamma och pappa har förresten köpt nytt matsalsbord med stolar :) fast vi har 6 stolar, inte 4 som på bilden :)


Vi vill ha Bagarn kvar!

 

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2833
 

Vi vill ha Bagarn kvar!

Insamlingen har 289 Underskrifter!

Johan "Bagarn" Andersson är påväg bort från Timrå IK & HV71 ryktas just nu var det hetaste alternativet för publikfavoriten.

Ännu finns chansen att han stannar, Vi supportrar kan inte göra alltför mycket men vi kan iallafall samla in flertalet namn på denna lista som visar hur mycket vi vill ha "Bagarn" kvar.

Så skriv under denna namninsamling och gör ett försök att få Johan Andersson att stanna i klubben.


Tuesday 27/1

Tjappa!

Lägger upp en bra låt här :D Skunk Anansie - Weak



Har den låten nu vickan om du ville ha den! :)

Monday 26/1

Hejsan :)

Sitter på skolan och har håltimme :) börjar med mentorstiden 10.05..
Jag klev upp kvart över 6 imorse eftersom jag skulle åka in tidigt med stina så hon skulle slippa va själv.. så kom till skolan vid 10 i 8. vi sitter och väntar på att lektionen ska börja 8.35 men då kommer det ner en lärare och säger att Tomas är sjuk, happ, då kunde jag ha sovit två timmar till! ;o måttligt less då!?

Idag har vi redovisning på  Fritid för funktionshindrade-kursen, där min grupp har gjort en broschyr med lekar för rullstolsburna.. kommer nog gå rätt bra tror jag..

Halv två ska vi gå och kolla på hedbergskas vårshow så då slipper vi våran 2 timmars lektion, wohooo :D

jaja uppdaterar mer ikväll :D

tjohej! puss!

Sunday 25/1

Hello eveybody!
Imorse vaknade jag astidigt, kl 8 var jag klarvaken och aspigg, men nu är jag skittrött, så tror jag ska gå och lägga mig igen.. mamma ligger fortfarande uppe och soover..iallafall, har hunnit ätit frukost, kollat på en film och suttit här ett tag nu på morronen.

igår förlorade timrå mot färjestad. färjestad ledde med 4-0 men sen hämtade timrå upp sig och gjorde 3 mål, sen kom 5-3 målet från färjestad och sen sista spelminuten så gör färjestad mål i öppen kasse då timrå hade tagit ut målvakten. så det hela slutade 6-3 till färjestad..

om en stund ska jag ringa till min faster och fråga om hon kan klippa mig idag eller nån annan dag här i veckan.. måste verkligen göra nånting åt de här kråknästet nu.. det är så slitet så det bildas tovor, och när jag ska borsta ut det så slits det så mkt i hårbotten så jag är så känslig i hårbotten nu, så när jag bara rör lite grann, bara petar så gör det ont :/

jaja, nu ska jag slänga mig ner i soffan och antingen kolla på teve eller så kanske jag somnar :P vi får väl se :P

puss!

Saturday 24/1

Hejsan!
Återigen lördag och återigen en hemmakväll! om en halvtimme börjar matchen mellan timrå och färjestad! och sen ska jag bara mysa framför teven med familjen. skönt med såna helger ibland.
imorron ska jag till farmor och farfar och hälsa på om dom är hemma..
igår när pappa hade varit där så hade farmor sagt att hon va lite besviken på att jag inte har hälsat på dom nånting nu sen som flyttade till nya lägenheten som jag hade lovat dom, men dom  har faktiskt varit sjuk nu i flera veckor och jag har inte så mkt tid över heller med tanke på skolan, men nu har jag bestämt mig, minst en gång varannan vecka ska jag vara där under en dag och umgås med dom.. dom har nog ganska tråkigt när dom bara sitter hemma ensamma. så ja, det ska bli oftare, och jag börjar imorron :D

just nu är mamma och pappa i liden, eller ja dom är väl på väg hem för dom vill ju inte missa hockeyn, och jag har skickat ett sms till mamma om att hon skulle köpa hem lite godis till mig, sugen på godis igen vettni ;) gud va jag kommer gå upp om jag ska käka godis hela tiden..men äh.. vi har massa ananas hemma också så den kommer nog ta slut snart :P

jaja, nu ska jag hoppa ner i våran nya stora svarta soffa! jag ska sitta/ligga i hörnet, det är paxat åt mig ;)

puss!


våran nya soffa :)

anna & kenza - lika?

Är det bara jag som tycker att Anna Sahlene och Kenza Zouiten är ganska lik varandra? Kommentera!


  Anna till vänster & Kenza till höger

Du är utmanad! lägg upp en bild på din mobil och svara på dom här frågorna!



Bakgrundsbild?  En hund
Ringsignal?  timo räisänen - sweet marie
Hur mkt batteri just nu? 27%
Ringde du senast? - Mamma
Ringde dig senast? - Johanna E
Vad står de på ditt 5:e mottagna sms?  jag tar 10 över 9 bussen
Vem skickade de 12:e sms? vickan
Vad står de på ditt 8:e mottagna sms? vi börjar 10 och jag svenska på v-malm
Va står de på ditt 32:e mottagna sms? jaha, jag tänkte åka typ halv:P varför ska du dit så tidigt?
Va står de i ditt första utgående meddelande? - Okej :)
Vem är på 14:e plats i telefonboken? Carola Karlsson
Vad har du för kontakter på E? -  Elin D, Emelie F, Empan, Erika
Hur många sms har du skickat samanlagt?-  2888 på på denna mobil sen i oktober
Vad står det på din påminnelse? Kirr på kontot den 30jan!:D
Har du privat nr just nu? nope


naturkunskap

halloooo! sitter på skolan nu och gör inte så mkt, sitter mest och snackar..
vi har naturkunskap, men jag är klar med mitt arbete och Tomas sitter och hjälper jessica med Matten.
så vi sitter bara och snackar :D
helgen blir lugn för mig iallafall.
mina kära vänner ska ut men jag som inte har några pengar får stanna hemma. bajs!
slutar den här lektionen om 10 minuter, då ska jag gå ner och köpa en daim i kiosken,
har precis slutat röka, så godiset lockar mig hela tiden, och nu har jag 6 kr så då har jag råd med en liten daim :D sen ska jag åka hem :D blev inge badminton idag pga att stina blev sjuk och åkte hem..
jaja, nu slutar vi  :)

puss!

tråkig stund, shalalalala

mjaa så äre, tråkigt tråkigt tråkigt. blev inte att jag sover hos sandra inatt, men vi ska ta det nån annan dag, kanske torsdag? :) vi får väl la se :D

kom hem från skolan för ca en timme sen, gjorde en stor kopp kaffe och satte mig här. :)
sandra håller på att tjata på mig nu att jag ska börja plugga och köra till körkortet, jaja jag ska! så fort jag har kommit ikapp i skolan så ska jag börja med teorin, och sen när det börjar bli bättre väglag så ska jag börja köra.
jag har ju övningskört typ 3 gånger redan, men det var med automatlåda, så nu är det dags för manuell.

nämen va säger ni? detta blev ett värdelöst inlägg, berätta nånting kul för mig! skriv en kommentar ffs! tycker att jag får alldeles för lite kommentarer!

ja jag vet, ni kan väl slänga in en kommentar och berätta om vad ni vill att jag ska skriva om i bloggen! kanske ni har nåt tips på hur jag kan få fler läsare med tanke på att jag har runt 20-30 per dag bara :P hate it! vill ha mkt fler!
så ja, släng in en kommentar! ni behöver ju inte skriva nåt särskilt, kanske bara ett Hej ? det räcker!

jaja, enough is enough! byeee <3


titta min lilla finiskusinis <3

best of the weekend

Halloj!
Tänkte skriva lite om helgen medans det är reklam på teven!

I fredagskväll vid sjutiden åkte jag till christian, stinas bror där vi brudar skulle hålla till innan vi skulle in på studentfesten.
Vid halv nio ungefär var vi alla 6 tjejor samlade. vi spelade kortspel, drack massa, spelade guitar hero, spelade biljard och skrattade i massor!
detta var nog roligaste kvällen på länge, trots att det kanske blev lite för mycket för min del, men det hör väl till?
Väl inne i stan på aveny vid elva ungefär så var det ingen kö och ganska lite folk, så vi tog oss lite dricka från baren och satte oss ner.
vid tolv kryllade det av folk och lokalen fylldes och blev aspackad på väldigt kort tid, som jag ungefär, vid halv två somnade jag nästan i en soffa, så frida ringde till vickan så hon skulle skjutssa hem mig frida och kurkimäki. jag var sist ut ur bilen efter att vi hade släppt av kurkimäki i nacksta och frida i njurunda, så vid 2-halv3 var jag hemma. gick upp och lade mig direkt och slocknade efter 1 sekund.
 vaknade på lördagmorgon vid kvart i två nångång av att vickan skickade sms och sa att jag skulle ringa, så jag ringde henne och hon berättade att jag hade tappat mitt leg i hennes bil så hon skulle komma bort om en stund och lämna tillbaka det, åså hade hon en present till mig sa hon. så jag klädde på mig, ashungrig och skitseg, gick ner, fixade ordning en tallrik fil&flingor, hinner ta en sked av det, då vickan kommer. haha hennes present var en Lilla Menyn från mcdonalds och ett paket röda level! fyfan va jag blev glad! så jag slängde filen och åt hamburgaren istället!
namnamnam vad jag njöt!
vickan du är en ängel!
resten av dagen tillbringade jag i tvsoffan, kl fyra var det hockey och sen blev det massa andra program. och gud vad jag åt igår. det va hamburgaren från vickan, sen till middag åt jag två portioner med pasta och köttfärssås, på kvällen blev det glass med chokladsås, sen blev det lite ostbågar som mamma var snäll och dela med sig av. kände mig som ett riktigt svullo asså!

idag har jag varit ute och tagit in ved, gosat med nellie och glott på teve. mamma och pappa for iväg nu och skulle handla kinamat från chinabox, så snart kommer mina 4 små rätter att proppas in i min käft! im so hungry! ;)

jaja! nu ska jag gå och fortsätta se på crowned! ;)

Puss!

lite bilder från i fredags
jag och fridis på förfesten
mikaela(tror jag att hon hette?) och jag utanför aveny! strike a pose!
moa, jessica, mikaela(?) och jag utanför aveny för en rökpaus


99 saker du inte visste om mig


1. Fullständigt namn? - Ida Josephine Rytkönen

2. Tkr du om din mamma & pappa? - Ja

3. Vart bor du? - Vapelnäs

4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, syster

5. Husdjur? - kanin Nellie

6. Färg på ditt hus? - gult

7. När är du född? - 30 maj

8. Födelsemärken - yes

9. Vilket år tar du studenten? - 2009

10. Något jobb? - Inte för tillfället

11. När ska du sova ikväll? jag ska sova imorronbitti :P

13. Duschat idag? - nej men ska snart :P

14. Kramat någon idag? - Nope

15. Pussat någon idag? - Nix

16. Vad har du ätit? - yoghurt till frukost och pannkaka till lunch

17. Dagens klädsel? - mysbyxor, linne, kofta

19. Dagens sötnos? - erika

20. Dagens roligaste händelse? -  samtalsämnet på religionen

21. Har du många vänner? - jadå

22. Hur många har du kysst? - eehm, vet inte :P

23. Vem kramade du senast? - johanna nord

24. Hur många vill du ha sex med? - Vilken jävla fråga

25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen hoppas ja

27. Har du pojk-/flickvän? - Nej, singel

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - johanna nord: jaha okej


FAVORIT:

31. Film? - titanic

32. Låt? - finns så många

33. Mat? -  tacos helt klart!

34. Dryck? - sprite :D

37. Stad? - kreta

38. Land? - grekland

39. Ämne i skolan? - Naturkunskap

40. År? - Förhoppningvis 2009





SENASTE:

41. Personen du tänkte på? -  johanna nord eftersom jag va tvungen att tänka på vem jag kramade :D

42. Personen du kysste? - 

43. Gången du spydde? -  somras på fyllen

44. Gången du grät? - jag vet inte men inte så länge sen har jag för mig :P

45. Pizzan du åt? - oj, de va längesen

46. Gången du var i Göteborg? -  på klassresan i sexan

47. Gången du var i Stockholm? - somras

48. Gången du var full? - det var faktiskt ett tag sen nu :P men ikväll blire röj!

49. Gången du var hög? - Håller inte på med sånt



ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Vitt

52. Hund eller katt? -båda

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa

54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Typ.. inget av dom?

58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad

59. Big brother eller paradise hotel? - BB

60. Svart hår eller blont? - svart

61. Blå ögon eller bruna? - Blå ögon

62. Choklad eller lakrits? -  Choklad

63. Göteborg eller Stockholm? -  Göteborg

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger

65. Coca-cola eller fanta? - Cola

66. Pizza eller kebab? - kebab

67. Randigt eller prickigt? - prickigt

68. Älska eller älskas? - Både och

69. Leva eller dö? - Leva



ANTAL:

70. Personer du älskar? - familj och närmaste vänner

71. Personer du hatar? -  finns en jag hatar, sen finns det många jag ogillar :P

72. Personer som sagt att dom älskar dig? - Några stycken

73. Personer du hånglat med? - jag vet inte

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Maybe one :D

76. Gånger du haft minnesluckor? - minst 4 gånger iallafall

77. Piercingar har du? - Noll

78. Personer du saknar just nu? - Sandra(kusin) och holmborna!

79. Gånger ditt hjärta brustit? - Ett x-antal gånger



VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Någon söt jävel

81. Ska du träffa imorgon? - min familj

82. Sjöng du senast för? - mig själv

83. Hade du senast en msnkonversation med? - stina

84. Spelade du tv-spel med senast? - empan och vickan

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Någon söt jävel

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - en lärare på skolan

87. Förtjänar att dö? - Många

89. Vill du sova brevid inatt? - Någon söt jävel



VAD:


90. Gör dig glad? - Mycket

91. Gör dig ledsen? - Idioter

92. Vad vill du helst göra nu? - äta!

93. Önskar du att du slapp göra? - gå i skolan

94. Vill du ha nu? - Pengar, tack!

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - En utlandsresa

96. Längtar du till? - Mitt körkort

97. Tycker du om dina betyg? - Dom är väl ganska okej

98. Ångrar du i ditt liv? -  nja, vissa stunder

99. Är det bästa som har hänt dig? - jag vet faktiskt inte :P


SÅ LÄNGE JAG LEVER SKA TIMRÅ FYLLA MITT HJÄRTA!

TIMRÅ VANN KVÄLLENS MATCH MOT LULEÅ! HAHAHAHAHA JAG MÅR SÅ JÄÄVLA BRA NU! aDRENALINET PUMPAR OCH JAG SMILAR!! DETTA ÄR EN MATCH JAG SEEEENT KOMMER GLÖMMA! OCH VICKAN, VAR FÖREBEREDD PÅ ATT JAG KOMMER SNACKA MKT IMORRN! :D


............

You told me you were okay, you said you don't needed any support at all. You thought you could do it on your own.
But now I see those teardrops fallin from you, and I wonder, was it better to lie about your situation than be thankful for the help Im offer you? We have been friends about two years now, sometimes we get apart, but is that what we want?
I had you on my mind this morning and I don't wanna loose you. How do you feel? I think you know what I mean with this notes. I hope you do. I care about you and don't wanna hurt you in any way. Please forgive me for what I've did wrong.

           


Is anybody out there hearing me?

Tja!

gud vad trött jag var imorse, orkade verkligen inte kliva upp halv7 för att åka in tidigare till skolan, så jag klev upp 8 istället och var på skolan halv10. spelade lite kort med Bella och Jessica innan vi började med Samhällslektionen..
Som vanligt var den lång och tråkig!
Till lunch idag blev det spagetti och köttfärssås, namnam!
Efter lunchen hade vi Naturkunskap, och jag har kommit fram till att det är de ämnet jag gillar mest av alla ämnen vi har, tror jag iallafall, det känns som om jag vill vara med och diskutera och vill lära mig om miljön och de :) så jag hoppas jag kommer klara den kursen. Har prov på miljön på fredag!

På fredag kväll så ska jag vara med brudarna, ska först på förfest hos stinas brorsa tro jag de blev, sen drar vi in till stan och till Aveny där årets första studentfest är, 150-dagars festen! Då ska de partas!

Ne nu ska jag plugga lite på naturkunskapen tror jag, om jag inte lägger mig ner och lyssnar på ljudboken Box21, verkligen skitbra! Den rekommenderas om man är intresserad av Deckare men inte orkar läsa, som jag! jag har läst typ 1-3 böcker i hela mitt liv, Pojken som kallades det var en av dom, sen började jag lite på Pojken som inte fanns, men sen tröttnade jag, och för många många årsen så läste jag typ 1 eller 2 polluxböcker kommer jag ihåg. Sara, rädda hästarna! hette en av dom..

Haha, så ja, ni ser ju, jag är ingen bokfantast. 3 böcker på 18 år, good job!

Kommer förmodligen inte skriva något mer ikväll :P får se om nåt händer!

Puss!

skräm mig!

jag har hicka! har haft den i typ 10 minuter nu! buuuuuhuuu :'( får ju ont i magen!

Idag har jag varit på skolan, en skön dag faktiskt, mycket skratt och lite arbete gjort. haha det är väl så det ska vara eller? :P

Har faktiskt ingenting att skriva nu så, är väl ingen idé att jag sitter här, ska läsa samhällskunskap ikväll, faktiskt!

Nu ska jag duscha! Bye!

Rock'n'roll!

Tjena!
Morgonen blev seg idag, kände verkligen inte för skola idag. Men jag pallrade mig upp och åkte till skolan!
Efter skolan var jag med vickan och empan, vi spelade kort och spelade Guitar hero World Tour! Så grymt jävla kul! Testade på att spela på trummorna också men kände direkt att det inte var ngt för mig :D haha, gick inte så bra!
Är fortfarande hos vickan och har precis kollat på matchen mellan Modo och timrå, modo vann tyvärr, men äh, timrå tar nästa, och nästa och resten!

Den 28 februari ska jag och Vickan gå på hockey  då timrå spelar mot soplaget luleå!

just nu äter jag och vickan macka med kräftost på, men nu sa hon att hon skulle skjutssa hem mig, så okej då, får väl bli sådå! :P

Hörs!

PUSS

Söndagkväll!

Hejsan!

Nu är jag nyduschad och fräsch! Har haft en riktigt skön dag idag! Klev upp runt 10, vid 12 snåret gick jag och syrrn ut på en liten prommis, gud så härligt de va ute! att frisk luft kan göra så mycket när man är trött och framför allt sjuk.
Ja jag är inte riktigt frisk än, är fortfarande snorig och har fått halsont, men jag skiter i det, är pepp inför morgon dagen!
Jag och vickan måste verkligen sätta igång med vårat projektarbete nu, ligger lite efter så ja, om vi ska få nåt betyg så borde vi ta fingrarna ur arslet och sätta igång.
Iallafall, efter promenaden har jag spenderat resten av dagen i tv-soffan! kollat på Beauty & the geek, Top Model- repriserna och en stund på F-word med Gordon Ramsay, den coola kocken!
Nu sitter jag här och snart ska jag fixa de där med Samhällskunskaps läxan för de har jag inte gjort än, som jag sa att jag skulle göra i, va vare för dag, torsdags, fredags?  Men de sket sig pga att jag var sjuk så jag hade ingen ork!

Jaja, nu tror jag att jag måste ta och rappa på om jag ska hinna göra någonting på läxan innan jag somnar! :)

Godnatt, sovgott, så hörs vi imorron!

timo räisänen<3


Timo Räisänen - 16      <3333333

Söööndag!

Godmorgon :)

Klev upp för ca en timme sen efter en asjobbig natt. Har haft skitont i huvet och jag har svettats, frysit, svettats, frysit ja ni fattar! Tog tempen imorse men hade inge feber, så ja jag vet inte va de är..Nu vill jag bara få bort den här jävla nästäppan så jag kan andas med näsan!

Igår kväll satt jag vid teven från kl 20.00 till 00.50.. kl 20 var det körslaget, sen efter det var de filmen "world trade center" som jag älskar! Efter den filmen slog jag över på 5:an där det var "What's love got to do with it" filmen om Tina Turner, har sett den förut men jag såg ca en timme på den filmen, sen vart jag så trött så jag stängde av teven och skulle sova..
klockan vad då ca 01.00 låg och vred och vände på mig men hittade inget skönt sätt att ligga på, kollade på klockan, 02.20, ojdå! sen lade jag mig utan täcke och då somnade jag direkt! men sen har jag vaknat lite då & då.
vaknade ca kl 10, gick ner och satte mig vid teven med frukosten, sen hörde jag en smäll, vettefan vare va, lät som gevärskott, sen smällde det igen, gick ut på altanen och kollade men sen smällde det inge mer..
mamma sa att det kunde vara en raket eller nåt men de lät inte som de, lät som ett gevärskott.

Jaja, idag ska jag städa färdigt på rummet..
Det blev förresten ingen promenad igår, och idag är det så tråkigt väder så idag blir det ingen heller :P
jag vill ju åka upp till holm ja, jag och vickan ska dit nån dag till Farbror med familj för att dricka lite te och spela guitar hero, åså blir det väl att mysa lite med Hannes också :) men vet inte när :P kanske idag om vickan har lust och om johanna och dom är hemma :) får väl se vad som händer :)

Nu ska jag gå och klä på mig :D
Hörs!

Puss!

i used to rule the world

Godmorgon/godförmiddag!
För mig är det fortfarande morgon!
Vaknade för ca en timme sen och har hunnit äta frukost och tagit det lugnt.
Febern har försvunnit nu iallafall. Men är fortfaranda förkyld!
Idag ska jag inte göra så mycket vad jag vet, vara hemma och ta det lugnt.. Kanske ger mig ut på en liten promenad sen.
Såg nyss att en av våra grannar var ute på isen och gick, och jag fattar inte, två dagar nu har det varit plusgrader och för 3-4 dagar sen var det öppet på vattnet här! Igår såg jag två st som var ute och åkte skridskor på isen, hur vågar dom?!
Ja jag skulle då aldrig ge mig ut på den där isen iallafall..
Nej nu ska jag upp och städa på rummet lite grann, sen kanske jag går på en promenad och efter den ska jag nog vila lite.. Det blir till att klä sig varmt nu om jag ska ut och gå så jag inte blir ännu mer sjuk!
Det kommer nog en liten uppdatering senare idag! :)

Puss!

Let's dance!

Godkväll, kl 20.00 började Let's dance för 4 året i rad..
Tittade till en början på det, men somnade eftersom jag hade ont i huvet, men sömnen varade inte länge förrän min syster frågade när jag skulle färga håret på henne.. så jag klev upp och gjorde det, och tänk det blev en förpackning hårfärg över så den lånade jag till mitt hår, så nu är det lite röd ton i mitt hår :D
bilder kommer under helgen. nu ska jag gå och sova!

Godnatt

Ny design

Yes, nu blev det ännu en förändring på min blogg, och jag är nja, halvt nöjd, kunde ha blivit bättre, men jag orkar inte sitta och leta reda på varenda sak man ska ändra på i koderna!
Men, aa denna får vara nu tills jag får någon riktig super idé.
Så vad har ni gjort idag då? Jag själv har inte gjort någonting alls. Suttit här i princip, ätit lite makrill och druckit 3 koppar kaffe :)
Jag dagdrömde förut litegrann att om jag hade mkt pengar så skulle jag köpa massa kläder, köpa lägenhet, inreda den precis så som jag vill. Skapade mig en bild över hur det skulle se ut, och får jag möjlighet så ska jag absolut inreda min kommande lägenhet precis så!
Jag satte upp mig på bostadskö i Luleå i måndags, så nu står jag i kön till en studentlägenhet där. Nu kan ingenting stoppa mig, jag är helt 100 på att jag ska till Luleå. Ska söka till Universitetet där nu snart. Ska ge allt i skolan nu!
Hur låter det mamma? Bra va?
Fast att jag är sjukt less på skolan nu så måste jag verkligen ge järnet nu för att klara det, vara alert på lektionerna, föra anteckningar och göra läxor som vi får. Så i onsdags, första dagen i skolan så satte jag mig och pluggade direkt när jag kom hem. Bra gjort av mig! :)
ikväll ska jag läsa Samhällskunskap - Ekonomi avsnittet och besvara frågor.. Jag läste halva avsnittet i förrgårkväll men ska läsa resten ikväll!

Btw, var inne på en sida förut där en tjej hade skapat en omröstning om vem som var bästa bloggaren av: Blondinbella, Kenza och Stina-Lee, och då var det en tjej som hade skrivit att alla var falska och att kenza var astråkig och grejjer, men om man inte har läst en blogg en längre tid så kan man inte bedöma om den är bra eller inte, och speciellt inte falsk eller sann. Så ska man yttra sig i sådana är diskussioner så ska man ha läst minst 3 månader av en blogg.
Jag själv har läst hela kenzas blogg, sen hon började, jag läste varje inlägg från början i somras just för att få en bättre bild om hur hon var förut och hur hon har förändrats, och jag måste säga att den tjejen, ja jag skulle inte tacka nej till att vara en av hennes polare iallafall.. Dom verkar har asroligt med alla dessa resor, fester, hemmakvällar, konsterter, ja allt!
Synd bara att folk kommenterar fula och onödiga saker om henne, men hon är stark och skiter i vad folk tycker. Hon är säker i sig själv och står för vad hon tycker! Hon är absolut inte falsk iallafall! Ni borde läsa hennes blogg, det gör jag varje dag, och den är super!


Har ni tur så kanske ni får en uppdatering senare ikväll också!

Pussar!


Kolla in http://kenzas.se  !!!

feber

japp nu har man fått feber igen.. tog tempen igår kväll och då visade den på 38.6 grader, och idag visar den på 38.0..
så idag är jag hemma från skolan.. har haft en asjobbig natt då jag har vaknat nästan hela tiden.. och imorse väckte pappa mig kvart över 8 och påminde min om att jag skulle sjukanmäla mig, och just då hade jag precis lyckats somna om.. menmen, har precis kravlat mig upp ur sängen och ´har en hemsk jävla huvudvärk nu, men ska äta något nu och sen lägga mig på soffan och vila...

Ciaooo! :)

like a chineese

hemma från skolan nu. känner mig som en kines i ansiktet!
jag mår inte bra, that's it!


Gratisbio.se

Hejsan hoppsan!
Måste bara tipsa om en jätte bra hemsida: gratisbio.se!
Man blir medlem och värvar nya medlemmar och på så sätt samlar man poäng och man kan få gratisprylar som tex. presentkort, biobiljetter, prenumerationer, och ibland kan man tävla om datorer eller telefoner!
Ja dom har väldigt mycket att erbjuda!
Jag själv har inte hunnit samlat tillräckligt med poäng men jag har ju precis blivit medlem, men jag känner en person som jag vet har fått hem saker, och sedan så har Kenza fått hem massor av presentkort och biobiljetter!
Så varför skulle inte du kunna prova?
Det kostar ingenting att bli medlem!
Kom igen, jag vet att du är sugen! Klicka bara på länken  här nedan och registrera dig! Hur enkelt som helst!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=122954




turn it back, replay, this time we do it right!

Ja då var första skoldagen slut då.. eller ja, för våran del var den slut 13.20, men ja..
Började kl 10 idag med samhällskunskap, och GUUUD vilken tråkig lektion. Vi har börjat på ett nytt avsnitt nu, Ekonomi, och enligt våran lärare är det är jättestort kapitel!
Därefter var det lunch, men jag har startat på en ny sorts kost då jag inte ska äta några kolhydrader och så lite socker som möjligt.. så min lunch blev en banan och ett äpple :)
Naturkunskapen som vi hade efter lunchen gick fort idag, okej, lektionen är bara en timme men Göran var lite sen så vi började halv ett istället för tjugo över 12..

Efter skolan tog jag bussen med stina och jessica till stan sedan skildes vi åt och jag gick mot min busshållsplats för att sätta mig där i kylan och vänta i 20 minuter, men ensamheten varade inte länge, då robin hade gått bakom mig utan att jag märkt de, så när jag skulle sätta mig på bänken så var han där! Skrämde ju förfan skiten ur mig!
Robin den jäveln hade försovit sig och sedan skitit i att åka in till skolan och ha ett par lektioner..ovanligt!
Men vi satt och pratade om framtiden och han hade kommit på nu under lovet att han måste fan sköta skolan, så jag hoppas för hans egen skull att han börjar gå i skolan nu..

Efter att jag hade kommit hem så gick jag ut och gav nellie mat&vatten, sen satte jag mig vid datorn direkt och ja, bli inte allt för förvånad nu, jag pluggade faktiskt, jag skickade ett brev på engelska till min spec.lärare, och jag skickade in lite andra uppgifter till olika lärare..

När mamma och pappa kom hem så satte jag mig i soffan och läste Ellos katalogen som kom hem i brevlådan idag! Det finns mycket i den som jag vill ha måste jag säga! :) ska lägga in nåra bilder här om jag hittar dom kläderna på hemsidan!

Iallafall så har jag precis käkat middag, det blev korv och purjolöks-soppa med 3 glas mjölk till! jag har fått dille på mjölken! Det är nog den jag kommer leva på nu under denna tid jag ska äta specialkosten.

Nämen nu tror jag faktiskt att jag ska ta och sluta här, men som sagt, ska leta fram bilder på kläderna jag vill ha från Ellos!
Men bara för att ni är så gullig och läser min blogg så får ni se en jättefin bild på min skitsöta, 4 månader gamla kusin Hannes!


eller okej, ni får se en bild till! :)
här är han jätteglad, som nästan alltid! :) älskar när han skrattar!


If you don't laugh now, you are sick!



Aså den här videon måste man skratta till, skrattar man inte så är man sjuk eller så har man ingen humor!
Kolla på hela! :O :D

Puta madre

PUTA MADRE




På något sätt tycker jag att den här låten är skön att lyssna på, skruva upp högtalarna! :D

don't blame it on the sunshine

Tjabba!

Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt :) drack bira, käka snacks, käka smörgåstårta och kollade på hockey :) tack tjejer för en rolig kväll :) synd bara att inte jessica kunde komma, men det kommer fler hockeymatcher :D
jag hade ju planerat att jag skulle sitta uppe inatt och kolla på JVM men tror ni jag gjorde det? nejnej, jag gick och lade mig vid 12, sa åt mamma att hon skulle väcka mig halv 2, hon gjorde de, men smart som jag är så svarar jag i sömnen att jag inte orkar.. haha, sällan jag gör så!
vaknade vid halv 5 av  att larmet gick i vårat hus också, pappa hade råkat gått ut på altanen när det va larmat, och min syster, ja hon vaknade inte, fattar inte asså, hon skulle inte kunna vara själv i detta hus över en natt iallafall! :O

Idag så har jag varit ute en stund, blev en riktigt god frukost också bestående av sista biten av smörgåstårtan :) mumsigt!
Efter att jag hade varit ute så la jag mig i soffan och slog igång teven, gissa vad jag såg på?  ARN- Tempelriddaren! en av mina favoritfilmer!
har sett den ca 4 ggr och kan se den nu igen också! :D den är så fint gjord.. på medeltiden och allt, två människor som är långt ifrån varandra men väntar på varann i en väldigt lång tid =')

Iallafall så blir det rätt tidig kväll för mig ikväll, ska nog lägga mig runt halv tio..
jag börjar kl 10 imorron så dagen börjar ju bra iallafall :)

ne nu ska jag upp och kolla över skolböckerna, om jag har ngt att göra kanske..

CIAOO :)

awsooome!

Tjabbatjena mittmellan bena! ;)

idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har lekt dataproffs, eller ja, jag har lärt pappa hur man printar och klipper ut bilder, och hur man ligger in dom på facebook, plus att jag har hjälpt han med att skriva till folk där..
jag har faktiskt inte gjort nånting annat så jag går fortfarandra i pyjamas, vilket är as skönt!
men snart ska jag hoppa in i duschen eftersom vickan kommer och ska äta smörgåstårta, och sen kommer resten av brudsen mellan 6-7 för att kolla på hockey  ;)

Jag satt och kollade på Zandras blogg då hon hade lagt in en asrolig video, hahahhaha, antingen är killen hög eller jävligt full, eller så är han bara jävligt efterbliven! haha Titta själv och kommentera vad ni tror! hahah


nu kallar duschen! ;)

CIAO!!! :D

Save the day!

Tjabba!

som sagt har jag varit i holm seda nyår tills igår, och jag saknar redan holm.. saknar skotern, saknar sandra, saknar seppo johanna & hannes, saknar guitar hero!

Men, får ju inte glömma att jag har ett bra liv här också, men när man är på landet så är det så skönt, det är tyst och lugnt och man blir lugn själv.. inte den där stressen som brukar smyga sig på en.. utan på landet är det perfekt!
Igår när jag kom hem så gick jag upp på rummet, och blir chockad, mamma var där inne, och ännu mer chockad blev jag när jag fick se garderoben, då hade hon städat och rensat den, tack men jag vil göra sånt själv helst, men de blev bra ändå, tack mamma!
Ikväll blir det en kväll fylld med filmtittande, ska nog gå igenom mina dvd-filmer och plocka ut typ 4-5 st som jag ska kolla på :) lite filmmaraton sådär, med mig själv dock :(
Imorron blir det en bra dag då jag ska kliva upp ganska tidigt och börja med en smörgåstårta, som jag ska bjuda vickan och min familj på :)
sedan efter maten så åker mamma,pappa&syrran på hockey medans jag tar hem vickan, stina, johannaK, och jessica för att kolla på hockey i tvsofforna, under hockeyn ska vi gotta oss med lite chips, popcorn och nån bärs blire väl också.
Efter hockeyn får vi väl se om någon stannar för att lira lite chicago eller om jag blir själv..
Som vissa av er vet så är det JVM och finalen visas på teve under natten så det blir en lång dag/kväll/natt för mig imorron, lär nog vara mör på tisdag, men då ska jag passa på att sova mesta delen av dagen eftersom skolan börjar på onsdag och då vill man vara riktigt utvilad!

Jag känner att jag har saknat min blogg riktigt mycket, gillar att skriva av mig och säga vad jag tycker och tänker, men, ja ibland har jag inte så mycket att tala om, så då blir det inget bloggande, men nu i denna stund var det skönt..

Kom på nu att jag inte har berättat om vad jag gjorde under nyår och resterande dagarna i holm!
Jag va iallafall uppe i holm som sagt och var där med sandra, alex, simon, anne, micke, och markku, och vi åkte till seppo, johanna och hannes för att ha en trevlig kväll, vilket det också blev.
Vi åt god mat som bestod av Potatisgratäng, kyckling filéer och sallad, riktigt gott.
Efter maten satte lirandet av Gutiar Hero igång, och jag kunde nästintill inte slita mig där ifrån, jag var som STUCK you know ;)
Efter en stund vare kaffe för dom som ville, med en snaps såklart, men jag sket i kaffet och tog snapsen bara.
"Fischermanfriendslakritsshot" var faktiskt rätt okej.
Därefter var det mer GH lirande. ojoj, mina ögon mådde INTE bra, nästintill rödsprängda!

Vid 2-tiden var det dags att röra sig hemåt, när vi väl var hemma så stog jag och sandra ute i ca en halvtimme och surrade, innan vi sade godnatt och gick och la oss i varsin stuga.

Nyårsdagen började kl 11 för mig då sandra knackade på min dörr och väckte mig :P
Klev utanför dörren och det är snorkallt ute!  Trodde jag skulle frysa arslet av mig!
Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde under den dagen, men en skotertur vet jag att det blev, just ja Anne, micke, simon och markku åkte hem och skulle sova hemma natten till fredag, så jag, sandra och alex var själva, vi lagade mat, vi kollade på teve, tog det bara lugnt.
På fredagen så var jag och sandra bort till hennes faster Anneli en sväng, fick lite fika där och sen noppade hon mina ögonbryn som blev jättefina :) på eftermiddagen kom anne, micke och simon upp också igen.
på kvällen var vi hos seppo, johanna & hannes, igen, blev bjuden på varm choklad och brownies, jättesmarriga! :D
Vid 22 tiden åkte vi hem med skoter och våran roliga natt började, jag och sandra spelade poker medans simon, andré och alex spelade tvspel, sen spelade alla "med andra ord" och jag och sandra vann överlägset!
vid halv 3 gick jag till den andra stugan och la mig.. skööönt, vaknade kl 8 nästa morgon eftersom jag och sandra hade bestämt att vi skulle upp tidigt och  hitta på nånting innan jag skulle åka hem, men hon klev inte upp helle, nejnej, jag gick in till storstugan där anne och micke redan hade klivit upp så jag satte mig och fikade med dom, sen gick jag ner och väckte sandra& alex runt halv 10 men de va bara sandra som klev upp.
kollade lite på teve innan jag åkte hem vid halv tolv med johanna som skulle till stan. så jag satt bak med lillfisen hannes. han sov en stund men sen vaknade han och jag var väldigt intressant då för han.. :P

ja de va min lilla nyårshelg i holm de :) nu har jag skrivkramp i fingrarna  så jag kan knappt lyfta ett finger längre, men nu har du iallafall lite och läsa johanna, som jag sa till dig nyss, detta är nog mitt längsta blogginlägg nånsin  :)
hoppas nån orkar läsa :)

slänger in en asbra låt också :)

mamma!

ja, nu har jag varit borta ett tag, jag ska erkänna för er alla att min mamma längtan börjar att slå ut! så imorgon ska jag röra på mig hemåt! det ska bli så skönt att få träffa min kära mor! vi har inte setts sedan nyårsmorron! nog om de!

dagarna jag har varit här så har det väll inte hänt allt för mycket, vi har varit hos seppo, johanna och hannes, där har vi skojjat och pratat! om jag tänker efter så har vi varit där varje kväll nu(?) senså har vi även varit hos anneli en sväng, hon noppade mina gräsliga ögonbryn! nu är dom snygga och smärta! vilken känsla, det känns som att födas på nytt! eller nä, kanske inte, men nått i den stilen!

just nu är vi hos seppo, johanna och hannes :), vi gör väll inte allt för mycket, just nu bloggar ju jag, dom andra ser på tv och hannes ska äta! jag gosade med Åke för en liten stund sedan, han är ju blind! även fast han inte ens är gammal, han kan väll inte vara över 1,5år? ingen aning faktiskt, men det är ju fortfarande bara barnet!

nu har inget mer att meddela!

HEJ HOPP GUMMI SNOPP

RSS 2.0